Monday, 25 May 2015

Spring is finally here!

Tulisan kat belakang tu - Nizhny Novgorod.
21st May 2015

Assalamualaikum
dan salam sejahtera....

Fuh. Akhirnya, gambar dengan bunga tulip bebanyak ada pun! Susahnya nak cari port cantik nak tangkap gambar. Kalau kat Netherlands tu, memang banyak sangat tulip. Tapi tak semua negara kat Europe ni banyak tulip macam kat sana. Ada tempat-tempat tertentu je banyak tulip. Macam Kremblim (kubu pertahanan) yang mencari tarikan pelancong utama, barulah banyak. 

Pejam celik, tinggal dua minggu sebelum peperiksaan. Cuak! Serius. Tapi belum ada push yang kuat untuk belajar serajinnya. Ya Allah, tolonglah rajinkan diri ini dan semua batchmates. Rasa rindu dan sayang nak tinggalkan bumi tempat membesar ni, tapi rasa takut nak exam already suppress the feeling a bit. 

Team beli tiket pegi St Petersburg. 

So in love with the flowers. SubhanAllah for this moments.

Bila fikir balik, lepas ni kena balik Msia sampai bila-bila. Tiada cuti musim panas. Tinggal tanggungjawab dan kerja. Kerja, kerja dan kerja. Masa depan yang belum pasti kadang-kala menyebabkan kaki ini susah mahu menapak ke hadapan. Uncertainty. I dont really like it. 

Tapi, dalam ketidaktahuan itulah yang akan menimbulkan pelbagai kejutan. Kejutan yang tidak disangka-sangka. Banyak benda boleh terjadi. So, just wait and see what's gonna happen. Embrace the moments. Can't wait!


That's all for now. 
Thank you for readin'
^_^

8 comments:

  1. Gudluck babe! kemain rajin update lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey. I'd been waiting for ur post. Lama bebenor nak update belog~~~

      Delete
  2. Aaaaaaaaa cantiknya bunga tulip! Good luck tau Hajar :)

    ReplyDelete
  3. hajar :D all the best yeah! nikmati moment2 yg ada okayy

    ReplyDelete
  4. suka tengok bunga. wish i'll be there to see (and touch) those flowers.

    ReplyDelete
  5. Cantiknya tulip....Seronok kan belajar vs melancong....anyway good luck for you!

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^