Sunday, 31 May 2015

Shopping Raya dengan Shopback Malaysia

Park Swiss
Sesi Fotografi selepas hari kedua raya!

Assalamualaikum
dan salam sejahtera....

Rindunya! Waktu daun-daun luruh jatuh ke lantai bumi. Musim luruh lepas. Ala-ala Autumn in My Heart. Satu kenangan yang akan menjadi memori selamanya. Di bumi asing ini jugalah ketemu dengan rakan-rakan yang menjadi keluarga sendiri di sini. Persahabatan yang cukup indah. Semanis gula-gula kapas. 

Pada waktu yang sama adalah sambutan hari raya. Sambutan sangat meriah kerana hari raya jatuh pada hari Sabtu. Bermaksud semua orang mendapat cuti. Kalau beberapa tahun lepas, jatuh pada hari minggu, jadi kami terpaksa ke kelas. Raya di kelas? Kenangan juga sebenarnya tu. 

Kurang sebulan lagi umat Islam di seluruh dunia bakal menyambut bulan Ramadhan dan diikuti dengan sambutan Hari Raya yang amat dinanti-nantikan. Lazimnya juga pelbagai persediaan awal akan dibuat sempena untuk menyambut perayaan ini seperti baju raya, kasut raya dan bermacam-macam lagi. Pendek kata, segalanya serba baru!

Well, membeli-belah memang suatu perkara yang menyeronokkan tetapi juga menyebabkan anda mengeluarkan sejumlah wang yang besar. Oleh yang demikian, ramai pembeli kini lebih gemar berbelanja secara online kerana ia dapat memberikan penjimatan kepada para pembeli daripada segi pengeluaran wang ringgit untuk membayar petrol, parking dan tol. 

  
Apa yang lebih menarik sekarang, kini terdapat satu lagi alternatif untuk anda berbelanja secara online dan mendapat pulangan yang berganda. Di mana? Di Shopback Malaysia! Untuk anda yang belum pernah mendengar mengenai Shopback.my (kelik-kelik), ia merupakan platform yang turut membariskan beberapa nama besar yang lain di bawak satu website. 


Berbalik dengan persiapan raya seperti yang kita bincangkan sebelum ini, kini melalui Shopback Malaysia, anda boleh membeli segala persiapan raya anda dengan mudah dan tentu sekali dengan penjimatan yang luar biasa. Ini kerana, Shopack turut memberikan ganjaran cashback kepada anda atas setiap pembelian yang dibuat. Nak tahu lebih lanjut? 


Apa kata anda mendaftar dengan Shopback Malaysia sekarang juga dan rasai sendiri pengalaman membeli-belah secara online yang hebat bersama Shopback Malaysia! Jangan lupa lihat promosi dan tawaran Lazada (kelik-kelik) untuk memiliki segala kelengkapan Raya anda.

That's all for now
Thank you for readin'
^_^

6 comments:

  1. lawanya akak akak sekalian. shopping banyak2.muehehe

    excited ramadhan kali ni. akak jaga diri elok2 tau. ;')

    ReplyDelete
  2. Akak lawa nak shopping banyak bqnyak :-)

    ReplyDelete
  3. Kak Fiza pun beli online jer skrg nie.. mls nak bersesak2 kt jln raya.. kat shopping mall.. keluar pun g kje pastu beli barang nk masak...

    ReplyDelete
  4. Dalam menyambut raya tahun baru ini ayuh kita berikan sedikit sumbangan kepada anak yatim dan asnaf miskin serta ibu tunggal. Ayuh taja seorang anak yatim hari ini melalui Program kendalian Projek Iqra' shopping raya 2015. Ayuh ke blog saya untuk mendapat maklumat lanjut. Jalalboy

    ReplyDelete
  5. seronok shopping tapi lepas tu nanges tengok purse makin nipis ekekekeke

    ReplyDelete
  6. wahhh shopping raya nowadays online jer kan...senang betul...xyah dah lenguh2 kaki....hehehehhe :D

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^