Sunday, 7 December 2014

[Giveaway] Hello from Canada

Hello from Canada
[Kelik gambar untuk ke giveaway]

Assalamualaikum
dan salam sejahtera...

Kali ni nak join Giveaway dari adik Farah yang sedang melanjutkan pelajaran di bumi Kanada. 
Meh support dan join Giveaway ni sama-sama.
^_^

Soalan: Apakah URL blog Doodles of Life?

Wish me luck!

12 comments:

  1. Terima kasih joined giveaway saya, Hajar! Good luck tau ^__^

    First time awak panggil saya adik. Hehe. Kena panggil awak kakak ke lepas ni?

    p/s: URL blog tu salah. You missed some words.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takyah panggil kakak pun takpe :)
      Oke, dah betulkan. Tak perasan semalam... heeee~

      Delete
  2. singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  3. Good luck ^^

    Bookmark dlu blog akk , nnti ada masa nak bca Travelogue...

    ReplyDelete
  4. hii. sy singgah dari GA yg sama. salam perkenalan dan good luck! :D

    ReplyDelete
  5. Salam Hajar ..Singgah sini dari segmen yg sama ..All The Best !!!
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
    Done Follow Sini #924

    ReplyDelete
  6. good luck ^^ ina klik2 nuff sini :)

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sama.gudluck ^^,
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  8. Datang BW dari GA yang sama.....all the best ad done follow sini #926.
    http://kenny977.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang same...goodluck yer :D salam perkenalan dari Germany :D

    jindrisska.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^