Saturday, 27 September 2014

One picture. Thousand meanings.

20th September 2014
On the way to Sarmova Lake. Autumn.

Assalamualaikum
dan salam sejahtera....

Lama sangat tak menulis. Maaf rakan-rakan blogger. Asal balik Malaysia je, mesti tak sempat-sempat nak menulis. Bila balik Russia, baru nak update semua. Lagi-lagi bila nak sampai hujung minggu. Jumaat punya malam. Dan bila tak boleh nak tidur. Tangan ni terasa rajin sangat nak menaip. 

Tahun 2014-2015.
InsyaAllah akan menjadi tahun terakhir di bumi Soviet ni. Rasa rindu dah walaupun belum terpisah. I'll definitely miss this city. So much memories. Growing old here. From teenager to adult. From 18 years old till 24 years old. Above all, I'll miss them. May our friendship last forever. 

So, here I am in the middle of the nite. I miss home. My dad. My mom. My family. 

P/s: Sekarang musim luruh. Suka sangat tengok warna daun. Cantik sangat. Too beautiful to resist. Akan mula update belog sikit demi sedikit :)

6 comments:

  1. seronoknya dah nak musim luruh...tak lama lagi winter la..

    ReplyDelete
  2. Akhirnya terupdate juga blog ni! Dah lama tunggu :D

    ReplyDelete
  3. Seronok bila musm luruh. Dah nak habis belajar yea. Semoga dimudahkan urusan study schajar :-)

    ReplyDelete
  4. Kat msia kat spore, kena aircon pun dah tak tahan sejuk... apa lagi kat sana coming soon eh...winter.
    Selamat hari raya aji....hehe.

    ReplyDelete
  5. Oh sekarang dah ada kat rusia semula la ye. Sebenarnya sy nak bagitahu aritu sy dah terima kad rusia dari akak. Thanks kak. Wish u all the best in your final exam. Sy pulak baru budak tahun satu(sekali lagi)....perjalananku masih panjang.,,

    ReplyDelete
  6. Hajar! cepatlah datang jumpe akuuuu...

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^