Thursday, 12 June 2014

Last week of semester...

Assalamualaikum
dan salam sejahtera...

Maaf lama sangat tak update. Tapi kadang-kadang kita kena prioritize benda yang lebih penting kan dalam hidup. Yup. Sekarang tengah hadapi peperiksaan semester. Jadi, persediaan dalam sebulan diperlukan untuk hadapinya. Jadi, dalam sebulan juga la tak sempat nak coret kata-kata dalam blog ni. 

Sabar ye. Lagi beberapa hari sahaja lagi. Bertahan! Keep being strong, walaupun rasa macam nak nangis je setiap masa. Satu subjek Infectious dah selesai, alhamdulillah. Tinggal satu lagi pada 16th atau 17th June ini. Minta tolong semua doakan ye. Paper ni banyak sangat material kena baca. 

Sumpah rasa dah jadi macam skeleton ni je...
Gulp.

P/s: Infectious paper was epic and drama and full of sadness. Rasa sangat inferior dan tak pandai sangat sampai sekarang. Oh God, please keep me strong. 

Lagi satu, rasa nak balik malaysia sangat-sangat. Homesick to the max! Flight ticket on 20th June. Can't wait!

7 comments:

  1. bitaufiq wannajah kak hajar ! Allah will help you. Allah takkan sia-siakan usaha hambaNYA. :D
    btw, awalnya flight akak. :'( sy punya 28/6

    ReplyDelete
  2. gud luck hajar... enjoy read ur blog! all da best..

    ReplyDelete
  3. sian dia.. menghitung hari nak balik msia ye.. gd luck yer.. walaupun dah terlepas date final exam.. huhu

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^