Sunday, 15 December 2013

Total Eclipse of Heart


Stand up for yourself. If you know you're right. 
Failure isn't inevitable. Unavoidable. But failure shouldn't get the last word.  
You have to hold on to what you want. You have to not take NO as an answer and take what's coming to you.
Never give in. Never give up. 
STAND UP. STAND UP AND TAKE IT. 
-Grey's Anatomy-
Season 10. Winter Finale.

View in front of Bufeka at the bus stop. 

P/s: Alhamdulillah. Exam Tuberculosis selesai sudah. Tapi takde mood sangat nak update belog sebab baru sahaja habes peperiksaan. Nanti bila ada masa lapang, akan tulis tentang travelogue oke. 

Till then, Don't forget to stand for yourself, if you know you're right. 
Thank you for reading.
^_^

9 comments:

  1. suka tgk view snow tuh , cantik sangat .

    ReplyDelete
  2. hmm kite pon takde mood nak update. nak cite pasal travelogue takde tsk tskk haha

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, exam tu dah lepas, at least hilang satu beban. sme la kite mood berblog ke laut. hehe. good luck juga sis :)

    ReplyDelete
  4. wahhhh bestnya akak! Scha teringin sgt nak sambung blajar kat luar negara jugak. wuu

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. subhanallah cantiknya snow! bungkus dan post bagi kita boleh? hahahhaa

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^