Wednesday, 27 November 2013

Wordless Wednesday


Salji yang pertama turun di bumi Nizhny pada hari ini..
Sebagai tanda bermulanya musim salji untuk lima bulan seterusnya.
Selamat datang musim sejuk!
Anda amat saya hargai. 
^_^

P/s: Salji cantik sangat! Macam dalam gambar poskad. Yey! Tak sabar nak main ice-skating dekat stadium! Open air skating rink.

13 comments:

  1. Subhanallah. Cantik sangat! Dekat sini belum cukup lebat lagi :)

    ReplyDelete
  2. Bestnye main salji. Nanti letak gambar salji lagi yea kat sana. Nak tengok juga ciptaan pemandangan Allah disana bila musim salji.

    ReplyDelete
  3. wow ,,, best nyaaaa jeles2,, tapi kan akak memang tak tahan sejuk, masuk ice doom kat hatyai pon rasa macam nak tercabut semua panca indera kat muka inikan pulak salji betol.. kikiki

    ReplyDelete
  4. wah, best3..teringat pulak dekat cite winter sonata..hihi

    ReplyDelete
  5. MasyaAllah... cantik sangatttttt... rasa nk menitik airmata melihat pic kat atas tu..bertuah Siti dapat menyaksikannye :)

    ReplyDelete
  6. teringatkan saya kat ni...

    MOTHER RUSSIA how are you sleeping?
    Middle Winter Cold Winds Blow...
    From the trees the Snowflakes drifting
    Swirling around like Ghost in the Snow...

    first time saya baca lirik lagu ni, I was like cantiknya lirik...just like the photo you paste tu la teringat.

    Saya suka baca pasal Stalingrad especially time winter tu dorang ngan tentera Jerman sama2 kesejukkan, saya suka baca sejarah Russia perang WW2 dulu, cam mana Czars dan orang kaya kena guling, apa jadi kat families dorang..., oo and I like to watch the movie Enemy At The Gates.

    ReplyDelete
  7. wahhhh.. bestt nye.. siap main ice skating tau kat stadium

    ReplyDelete
  8. Kak Hajar nanti update entri tgh main salji. Tak dapat main sendiri, tengok orang main pun tumpang gembira juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oke! Sure akan update Teena. No worries... <3

      Delete
  9. kak hajar! sni musim summer, masyaAllah panas.. musim sejuk thn dpn.. seronok nya salji kt sane! i think you'll be seeing heater soon! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah mula pasang heater dah sekarang. Sejuk sangat. Sekarang temp 0-1 darjah ;)

      Delete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^