Wednesday, 20 November 2013

Wordless Wednesday

20th November 2013

This was the view from my window early in the morning.
8 o'clock in the morning but the sun hadn't rise just yet.
Subuh prayer started at 7.12 am and end at 8.42 am.
Means that the sun rise at 8.42 am. 

Winter is coming! 
^_^

10 comments:

  1. nice imej . lambat sikit drp m'sai ...

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tercopong cikda tgk gambar nih.. kalau real tah mcm mana ek..?? subhanallah.. salam kenal ct ..

    ReplyDelete
  3. Bangun pagi pagi tengok view macam ni, Subhanallah.
    Segar nya mata...

    ReplyDelete
  4. Such a wonderful view!
    Kunjung balas ke sini.
    Tak sangka ada kunjungan dari rakan blogger yang study abroad ke blog saya.
    Take care! :)

    ReplyDelete
  5. seonoknya kat tempat orang.
    Jemput ke blog saya:)

    ReplyDelete
  6. what a great view :))

    lamaaa duk tenung gambar tuu.bestttnyee
    all the best studyyyyyyyyy :)

    ReplyDelete
  7. subhanallah cantiknya view.. suka tgk matahari terbit :)

    ReplyDelete
  8. ya Allah.cantik sgt viewnyer.

    ReplyDelete
  9. kelakarnya, saya pergi Derby/Donington Park, England bulan 6, dah kira summer la kan? so siap dah bawak jaket denim tau. Tapi tetap punya la sejuk, dia punya angin tiup tu je kan, sampai dalam tulang rasa. Dahsyat. Terus gi mall, beli lagi satu jaket tebal, lepas tu beli topi lagik, jadi pakai tshirt, pakai denim jaket, pakai lagi satu jaket lagik, ngan topi. Tu pun baru rasa cam aircond sejuk gitu, takdelah menggelabah sangat...

    Kalau Russia punya winter ni lagi seram, kalau kita tengok bola kat tv, nanti rumput tak nampak, padang je putihhhh je, dah tu bola kena pakai warna oren.
    Dah tu nanti kita menyumpah, Arsenal kalau kena pergi Russia main musim sejuk, konfem kena bantai teruk ngan club2 dari Russia. haha. Dorang pun tak tahan sejuk Russia kot..haha.

    ReplyDelete
  10. ya Allah, cantiknya!

    nice view dear. alhamdulillah awk diberi rezeki utk melihat keindahan alam di negara lain kan :)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^