Sunday, 27 November 2011

Toward New December...


Its snowing...
its just a rainfall which already been freeze up there in the cloud, in the sky.
just like the rainfall in my heart rite now.

Pejam celik, pejam celik dah nak masuk bulan yang baru. Tak sedar pun seberape pantas masa telah berlalu. Tugas sebagai seorang pelajar telah membuatkan kita harungi setiap hari yang sama. Bangun pagi, siap ke kelas, pakai tebal2 kerana kita tak tahu sekuat mana angin dan setebal mana salji yang perlu diharungi untuk hari tersebut. Pulang dari kelas dan kuliah petang. Dan terus memasak di dapur, bila waktu makan, makan sambil tengok movie kat laptop. Tiba waktu malam, mula larh untuk ulangkaji pelajaran untuk esok.

Basically that's what a student's daily routine called. We never realized the time. Until someone said to you that's its already december! One more month to go before the end of 1st semester. But one thing we never realized is that....

Its already 2nd Muharram today..!

How cruel are we to ourself to never realized that? Its already a new year in Hijrah Calendar. Whereas whenever its 1st January, we surely knew it and celebrate it outside. Have we recite the doa for the end of year before maghrib and the doa for the start of new year after maghrib on 30th Zulhijjah? For those who did it, may Allah bless you always. But to those who forget, may we remember to do it next year and never be drown away by all the things that make me forget about it.

Yup. Saya sendiri pun terlupa mengenai kehadiran bulan baru ini. Kehadiran cycle Internal Medicine memang membuat diri ini terlampau sibuk. Dan pabila tiba hari minggu, adalah satu-satunya masa untuk rehat dan untuk menikmati alam ini sementara masih sempat. Dan kerana keterlekaan ini, saya terlupa....

Okeyh. Just a quick update about what's happening here in Nizhny Novgorod.
Its snowing as always and as it gonna be for the next few months until april. And it is the most beautiful season of all since this is my favourite season of all. Waking up in the morning, looking at the window, all the thing is clean and white. I love to look at the snowflakes melting at the palm of my hand. MashaAllah. The great power of God who create the lovely snowflakes. Its look so beautiful. Its look just the same as drawn by people.

p/s: this is how car look at here. no wonder we stucked in traffic everyday!
^_^

So, that's basically what happened in NiNo now. I was thinking to update with a lot of pictures with snow but the time is limited to take the pictures. Will do it some other day. Promise! As for now, need to do more reading for Internal Medicine. Dr Ksenia Dmitrievna Klimova so gonna be mad if we dont read!

That's all for now.
Be strong because you're STRONGER than you look!
^_^

Wednesday, 16 November 2011

Appreaciate The Moment..


Appreaciate what you have now
or else you'll lose it once and for all...

Appreaciate the moment
it wont come back again to you...

Appreaciate the time you spent
you cannot buy the time that already flown away...

Appreaciate the chance given
as it only comes to you once...

Appreaciate the love of your family
as it will be a strong motivation for you when you're far from them...

Appreaciate your friendship
dont ruined it and make it last forever till death do us apart...

***********

There are 3 stages of LIFE...

TEENS
You have all the time and energy but no money...

WORKERS
You have the money and energy but no time...

OLDIES
You have all the time and money but no more energy...

So, enjoy life and all the thing you have at the moment
because you can't have everything all at once.

Stop for a while and schmile!
Appreaciate what you have now. Enjoy the moment.

p.s. Its winter. So, watch out guys and gurls!
Dont walk below rooftop. Its extremely dangerous...!

p.s.s. Rilly lack of motivation now.
There's a lot to study and Internal Medicine cycle coming up next week.

p.s.s.s. Love this song. Heard it from Irine Nadia Marcello Blogspot.
Heart the dress and veil for her engagement ceremony!
^_^

Sunday, 6 November 2011

Aidil Adha Datang Lagi =)


Salam semua...

Yup. Aidil adha datang lagi!
Dan pada hari yang mulia ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha pada semua muslim di Malaysia atau di mane2 di atas muke bumi ini. Walaupun kita berbeza bangsa atau kaum, tetapi di hari raya ini, kita disatukan di bawah satu agama yang sama iaitu agama Islam.
Alhamdulillah
^_^

Tak lupa juga beribu2 ampun dan maaf dipinta andai terkasar bahasa, tersilap kata, dan terlebih ekspresi emosi dalam belog ini. Semoga kita sama2 dapat memaafkan kesilapan saudara, rakan, dan semua orang yang memohon ampun dengan kita dengan hati yang ikhlas supaya orang laen dapat melakukan perkara yang sama pada diri kita suatu ketika nanti.

Masuk pada tajuk utama...
Sambutan aidil adha di bumi Nizhny. Yey! seronok!
Memandangkan sambutan dilakukan dengan senior yang tinggal di hostel satu, maka penyeludupan seorang pelajar dari hostel 3 ke hostel 1 terpaksa dilakukan. opsss... sorry pak guard! setahun sekali je!

Malam raye kami pun buwat kuih raye! Nampak tak kuih raye kaler pink kat atas tu. Sebenar nyer ade satu batch kuih raye macam tu jugak yang saya tolong kak Eila buwat tapi dah tak jadi sebab silap beli jem. Jadi jem tu diganti dengan gula aising kaler pink tu. Sedap tau! And kuih sarang semut kak Eila buwat petang tu. Tak sempat nak tolong.

Pagi raya pulak, sambil mendengar lagu raya bermain dari speaker laptop, kene pegi tolong kak Sueha and kak Eila masak. Yummy. Tersangat sedap menu nyer! Lagi pun ni kali terakhir nak makan sedap2 dan sambut aidil adha dengan diorang selain majlis sambutan besar2an nanti. Lepas nie, diorang dah kene sambut hari raya dekat hospital dah. sob3.


So, menu yang diorang masak...
*saya tolong potong2 je*

- Nasi Daging
- Nasi Impit Ekspress
- Rendang Ayam
*sedap giler!
- Acar Timun and Carrot
- Kuih Bakar
- Kuih Raye Aidil Adha
- Air Mixed Fruit + 7 up!

Oke. Kenyang terus tengok menu. Siap makan tambah2 lagi. Dan memandangkan Nizhny ni jaouh dari embassy, memang tak de makne nyer larh nak pegi sane. Jaouh bebenor kalau nak pegi pun. Then, in da evening i got some program to attend. And now, checking my list of things-to-do during weekend, non of it is done!
=.=''

Enough about that..
Selamat Hari Raya Aidil Adha to all
and if any of you who read this know me,
kosong - kosong oke!
Sayonara
=)

Saturday, 5 November 2011

Sort Of...

Sort Of..
By Ingrid Michaelson

Baby, you've got the sort of hands to rip me apart
And baby, you've got the sort of face to start this old heart
But your eyes are warning me this early morning
That my love's too big for you my love

Baby, you've got the sort of laugh that waters me
And makes me grow tall and strong and proud and flattens me
I find you stunning, but you are running me down
My love's too big for you my love
My love's too big for you my love

And if I was stronger then I would tell you no
And if I was stronger then I will leave this show
And if I was stronger then I would up and go
But here I am and here we go again

Baby, you've got the sort of eyes that tell me tales
That your sort of mouth just will not say, the truth impales
That you don't need me, but you won't leave me
My loves too big for you my love
My loves too big for you my love

And if I was stronger then I would tell you no
And if I was stronger then I will leave this show
And if I was stronger then I would up and go
But here I am and here we go again

Tell me what to do, to take away the you

And if I was stronger then I would tell you no.
And if I was stronger then I will leave this show
And if I was stronger then I would up and go
But here I am and here we go again


p/s: teringat kat background music video pertunangan Ashraf Muslim..
Selamat Hari Raya Aidiladha semua
^_^