Tuesday, 29 March 2011

iMp0sSibLe....?!?


I.M.P.O.S.S.I.B.L.E
by Shontelle

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did, I did

And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did

And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know

Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear
I know, I know

And now when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them

is it rilly imp0ssible...?!?

p/s: stress 0ut!!!!! one of the m0st stressful day...
*listening t0 this song*

my life sucks t0day.... h0w's yours...?

Wednesday, 23 March 2011

eNd 0f wiNteR...?!?

*jalan raye pun penuh dengan sn0w*

bunga oh bunga...
kenape tak tumbuh lagi...?
macam mane aku nak tumbuh..
maseh musim salji...

musim oh musim...
kenape tak berubah lagi...?
macam mane aku nak berubah...
salji tak cair lagi...

salji oh salji....
kenape tak cair-cair...?
macam mane aku nak cair...
suhu sejuk sangat...

suhu oh suhu...
kenape sejuk sangat...?
macam mane aku nak panas...
inilah RUSSIA...

dah nak masuk bulan april dah... tapi... salji memang takm0 cair2 jugak... pagi tadi pegi p0liklinik kat ploshad gorkovo sebab nak complete kan medical check up... keluar2 dari h0stel... tengok2 kat luar... ITS STILL SNOWING.....! baru jer ingat musim bunga dah nak sampai... tapi tengok snow yang turun dengan lebat nyer... memang takde harapan jer macam.... takpe2... sile larh bersabar penduduk Nizhny sekalian...
*saye okeyh jer sebab musim salji musim kegemaraan saye*
^_^

nak tau tak... mase mule2 nak pilih university... sama ade Volgograd, Moscow atau Nizhny Novgorod... tempat yang saye pilih adelah nizhny untuk sambung belajar... cube teke kenape...?!?

sebab...

Nizhny terletak paling atas ke kutub utara antara semua university...! tu yang best! asek2 pikir nak maen snow jer bile pergi luar negare.... sekarang bile dah dapat snow 6 bulan.. terus dah penat nak jalan atas snow sume... tapi.. aiman tak kesah! sebab nie musim kegemaran dye....

btw... saye dah beli ticket balek msia dah...! lupe nak bagi ta0 ari tu... bab balek umah nie memang seronok tau... tak sabar nyer nak tunggu summer... lepas abes exam.. bwuat practical nursing sikit.. then buleyh balek malaysia.. cutiey 2 bulan! and yang paling paling paling best nyer.. dapat RAYE kat msia...! balek sini balek 10th september... lambat kan3...? jangan jelez yek...

okeyh... nak pegi prepare untuk masak petang nanti...
ayam g0reng berempah dan sayur kubis masak lemak...
kak nad punyer request nie...
got to go....
^_^

Sunday, 20 March 2011

s0me SecRet!


hye people....!

lame nyer tak update bl0g c0z too busy with a lot of tests of the month.... scary nyer nak amek test.... susah tau...! seriously... banyak betol kene faham dan ingat...

okeyh..

back to the t0pic... just wanna make a short and sweet and quick p0st today.... as i was tagged by Sandra Azwan.... lets answer s0me questions about myself!
=)

1) Adakah anda rasa anda H0T...?
obviously N0! hehe... saya cume merasakan diri saya panas dan teramat panas apabile tyme summer di Russia... memandang cuace kat sini panas dan kering.. berbeza dengan Malaysia yang panas dan lembap... jadi cuace yang sangat sangat sangat panas akan melanda pada bulan mei hingga julai nanti... sampai mencecah 40 degree...
*rase nak makan ice-cream tiap2 hari tau*

2) upload gambar wallpaper yang anda gune sekarang...


3) Cerita pasal gambar...
pertame2.. nie bukan wallpaper lapt0p yek! nie memang wall paper yang melekat betul2 kat dinding depan meja study saye... and it is a puzzle! puzzle yang saye berjaye buwat sendiri tyme b0san2 and tension2 belajar... this puzzle kinda represent the hardship that i went through while accomplish it! s0, whenever i feel d0wn.. tengok jer puzzle nie... terus rase nak berusaha! berusaha yuk!

4) Bile kali terakhir makan ayam..?
baru jer lepas makan ayam nie... chicken chop yang kak zahed bwuat untuk bufday kak nad... together with coarselow kak t0iek... and my macar0ni and cheese... yummy~

5) Lagu terakhir yang anda dengar...?
now i'm listening to 'Enchanted' by taylor swift...
lagu belog nie larh...
=)

6) Apa yang anda fikir selain menyelesaikan tag ini...?
esok ade test Physiology...!!!!!! dan banyak kene bace.....
huaaaa.... takowt nyer!!!!

7) Selaen name sendiri, name panggilan yang laen...?
selalu nyer kawan2 akan panggil name sendiri... and family pulak akan panggil Siti or kakak... since saye larh anak perempuan paling tua... and kadang2 abang saye yang tinggi2 pun panggil kakak... pastu kalau jalan2 kat luar, sume orang akan pelik... kenape kakak lagi kecik...???? hehe.... sebenar nyer... sume telah tertipu...
=)

8) Tag 8 orang...
*saye tag rand0mly yek*

4. Fafa

9) Siapakah n0 1 anda...?
senior saye...! tak pernah jumpe... jumpe di alam blogger sahaje.. dan dye belajar kat russia jugak..! tu yang best... belajar same2 kat negare orang... tapi tak pernah jumpe pun.. and jumpe kat alam blogger jewr...!
p/s: akak... saye insyaAllah pegi m0sc0w game nanti...
=)

10) Katakan sesuatu tentang no 5..?
senior saye kat MRSM langkawi dulu... dan sedang melanjutkan pelajaran kat jepun... dan kitorang penah belajar kat International Education Centre dulu2 tyme buwat preparation.... kire macam 'senpai' larh.... betulkah penggunaan bahase jepun saye nie...?

11) Individu no 3 berhubung dengan ape...?
sume jenis sistem telekomunikasi...! group bestfriend skola rendah... sampai sekarang still contact... miss u soooo much!

12) Bagaimana pula n0 4?
kawan kat MRSM... sekarang berhubung through facebook.. yahoo mesengger.. and blog!

13) Pesanan untuk no 6..?
semoga berbahagia dengan orang tercinta yek...! hik3...

14) Kata2 cinta untuk no 2..?
hyep Sofea...! selamat study di tempat baru yek! dunt naughty2 and stay cute darling!
=)

15) Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan...?
persamaan yang dapat dicari... mereka adalah blogger..! dan memakai cermin mate...

16) Berikan 3 perkara yang anda tahu tentang no 1..?
- seorang pelajar perubatan di M0scow...
- suke melancong jugak tyme winter macam saye... tak sangke kte melanc0ng same2 Barcelona winter break lepas kan3...
- not single..! hik3...

17) Persamaan antara kambing dan lembu...?
mamalia....?!?

18) Perasaan anda ketika menjawab soklan ini...?
kinda fun to release s0me stress! sangat2 menarik....!
makaceh Sandra Azwan...
^_^

Wednesday, 16 March 2011

ReciPe: tRiFle maDe sImpLe...


Alhamdulillah....

lepas jugak test biochemistry tadik... punye larh takut tak pass test pasal lipids metabolism.... sebab tajuk dye besar sangat2... 5 week of classes... lega rase nyer tak terkate...
laen kali sile jangan study last minute okeyh! remember that 0lways...

then... lpas jer abes kelas tadik... terus rase nak masak! yup.. masak...! kenape yek perempuan.. kalau happy sangat2 or stress sangat2.. perasaan nak masak tu membuak2 ke ladang gandum...? tak tahu larh jawapan dye ape... s0, trus wat trifle...

trifle tu ape...???


Trifle is a dessert dish made from thick (or often solidified) custard, fruit, spongecake, fruit juice, and whipped cream. These ingredients are usually arranged in layers with fruit and sponge on the bottom, and custard and cream on top.
-wikipedia-

saye suke sangat2 buwat dessert nie sebab semua family pun suke makan tyme kat umah dulu... manis tau! semua orang dalam family pun suke manis... yummy.... plus cara nak buwat dye menarik.. and simple jer... s0, jum buwat same2 nak...?
=)

bahan-bahan nyer...


Swiss roll
Fruit cocktail
50 g Custard powder
100 g Custor sugar
150 g Water
600 ml Milk
1/4 tsp Vanilla essence
1/8 tsp Salt
Jelly

cara-cara nyer...

1) Susun lapisan swissr0ll dalam mangkuk kaca yang transparent (supaye nampak menarik)....

*saye buwat dalam tupperware jewr.... senang nak masuk dalam peti sejuk*

2) Buka fruit cocktail dan letakkan buah-buahan atas swissroll yang dah disusun... susun bagi rate yek.. baru semua orang dapat makan nanti..! hehe....

rate tak....????
make sure beli fruit cocktail yang macam2 buah... takde larh b0ring sangat nanti yek...

3) Sekarang nak buwat custard dye... campurkan tepung custard dan sedikit susu dalam mangkuk... ratakan and pastikan takde gumpalan tepung yang melekat bersame...

4) Masukkan susu selebihnyer ke dalam periuk... selepas tu, baru masukkan tepung custard and susu yang dah campur tadi dalam periuk... kemudian masukkan air...
*make sure api kecik jer yek... memerlukan sifat sabar yang amat sangat*
p/s: kalau tak... nanti ade larh groupmate2 merase custard hangus... s0rry yek sume...
=)

5) Bile dah rase panas sikit.. masukkan gule, esen vanilla, dan sedikit garam.. tunggu sehingga mendidih... dan siap custard anda!
*sile kacau setiap mase... takut hangus pulak custard kat bawah periuk nanti*

6) Tuang atas swissroll and buah-buahan yang dah disusun awal2 tadik... tunggu sehingga sejuk yek....

nampak sedap kan3....? ske3!

7) Letakkan layer jelly atas sekali setelah sejuk... letak perlahan2 yek... sebab jelly tu panas.. takut terbocor dalam custard.. pastu jadik tak lawa dah....

8) Siap...! letak dalam peti sejuk... dan buleyh dimakan lepas tuh...
yummy~

sape2 tengah happy... or tension... or rajen...
...buleyh larh cube buwat yek....
^_^

Saturday, 12 March 2011

miSs iNviSibLe...

yup....
that's da result i g0t from my psychology class....

-MISS INVISIBLE-

tak percaye kan....?

jum tengok macam mane nak ta0 result nieh....!


disebabkan kami baru 2nd year student... jadi ktorunk ade kelas psychology sekali dalam 2 minggu... kelas nie yang paling jaouh antara sume2 kelas... rase malas nak pegi tu memang sure larh.. tapi kan3... yang best nyer ade larh kelas nie macam maen game dan dapat buwat personaliti test dengan macam2 cara.... yang paling interesting adalah kelas ari tu....

bahan experiment:
student sendiri....
kalau nak cube... leyh try wat ujian nie same2 j0m!

pr0sedure:
mule2 lukis 4 gambar diatas 4 keping kertas....

1. gambar seseorang...
tak kire lelaki or perempuan.... mne2 yang terdetik dalam hati nak lukis...

2. gambar orang yang opposite site dari gambar pertame....

3. gambar orang 1st dalam hujan...

4. gambar sebuah family...

result:
dah siap lukis baru tengok yek! pr0mise...!

...1st picture...
cube tengok gambar di atas...
*saye tak reti nak lukis... letak gambar dari google jewr yek... *
=)

ia menggambarkan diri anda sendiri.... dari segi lukisan, psychologist dapat predict perwatakan seseorang tuh... jum tengok dari kaca mata psychologist nak tak...?

- jika gambar yang dilukis kecik jer nak banding dengan ruang kertas A4 yang diberi... maksud nyer betape seseorang tu tidak mahu dipandang or dalam kate laen... nak jadik invisible to the world...
*saye punyer lukisan kecik jer*
=.="

- kedudukan gambar...
jika gambar berada di sebelah atas maksud nyer high self esteem...
jika di bawah low self self esteem..
sekiranyer lebih kepada sebelah kanan ---> extraversion...
sebelah kiri ---> introversion...
dan sekiranyer di tengah2... means 'ambiversion' or dalam kate laen.. have both 'introversion' and 'extraversion'..

extraversion: the act of directing one’s interest outward or to things outside the self. introversion: the directing of interest inwards towards one's own thoughts and feelings rather than towards the external world or making social contacts.

- lukisan kepala...
menunjukkan tahap kecerdikan seseorang...

- lukisan badan...
sekiranyer dilukis dalam bentuk satu garisan... maksud nyer kukuh dan kuat..
sekiranyer terdapat byk garisan, stroke details.. they have tendency to have more emotional type of reaction...

- lukisan kaki...
menunjukkan tahap kestabilan seseorang...

- lukisan seluruh anggota badan...
muka, hidung, mulut, mata, kaki dan tangan di tunjukkan sepenuh nyer... means seseorang yang active...
jika tangan disorokkan ---> seseorang yang pasif... introversion...
sekiranyer tangan memegang sesuatu... melambangkan seseorang itu mahukan perhatian terhadap bende yang dipegang.. atau mahu diberi lebih perhatian pada barang yang dipegang yang menunjukkan identiti mereka...

- umur lukisan anda...
sekiranyer lebih tua... means u're considering urself older than u think...
sekire nyer lebih mude.. now u're consodering urself younger than ur own age...


...2nd picture...
gambar berlainan jantina... jadik saye pun lukis gambar lelaki...

- mule2 analisis lukisan ikut cara2 kat gambar pertame...
dah siap...?

- then, buwat perbandingan... ni menunjukkan ape pandangan dan perbezaan yang ade dalam minda kita tentang jantina yang berlainan...
okeyh.. sebagai contoh...
saiz kepala perempuan lebih besar dari lelaki dalam lukisan... means that.. pada pandangan anda.. perempuan lebih cerdik dari lelaki.. dan sebalik nyer...
s0, buwat perbandingan untuk setiap ciri2 yek...


...3rd picture...
gambar dalam hujan...

- same macam pr0ses di atas... buwat perbandingan dengan gambar pertame... cume dalam situasi nie.. menggambarkan keadaan anda dalam keadaan stress... bandingkan ekspresi muke sume... mesti ade perbezaan... contoh nyer...
gambar bawah hujan... muka nampak lebiyh sedih... means anda mungkin akan sediyh apabila menghadapi sesuatu masalah...
contoh laen... dalam keadaan hujan.. anda melukis gambar kanak2.. means that.. u're considering urself as a child when facing a problem...

- dalam hujan jugak.. mungkin buleyh lukis payung or orang yang pakai baju hujan... this means you can pr0tect urself when facing any stress in a problems...


...4th picture...
gambar keluarga....

- mule2 ape yang anda bayangkan diri anda dalam gambar nie...?
jika anda membayangkan diri anda sebagai seorang anak.. means that u're drawing ur own family...
jika anda membayangkan anda sebagai parents... means that the picture u draw is the family u're planning to have...

- lepas tu tengok sape yang dilukis pertame, kedua, dan seterus nyer...
ni menunjukkan tahap kepentingan seseorang dalam kehidupan anda...

- then, banding kan sume ciri2 antara suami dan isteri.. serta anak2...
ciri2 tu larh yang ade dalam keluarga anda...

*******

menarik kan kelas psychology nie...? kan dah kate dah...!
actually banyak lagi yang psychologist buleyh tau dari lukisan kite jewr... lagi details kalau nak cerite... s0, tu yang best nyer pegi kelas nie... dapat belajar bende2 menarik...
^_^

Wednesday, 9 March 2011

wInTeR 0utDo0r gAmes!


hyep pe0ple!

i know... its MARCH already... and it supp0se t0 be spring right n0w... compared t0 other eur0pean c0untry... but well.. this is RUSSIA...! its like we have only 2 seasons... the freezing c0ld winter f0r 6 months which d0minates other seasons that exist.....! and extremely h0t summer.... seriously.. the weather is EXTREME! cant believe it..? the winter can reach t0 -30 degree celcius.. while when it c0mes to summer.. it can reach up t0 40 degree celcius... amazing rite..?

okeyh... last monday... our Malaysian Student Association (MSA) in nizhny had made the m0st interesting winter outdoor games yet at here... since we're still having winter seas0n here *dunt rilly know when it will comes to an end*... s0, they planned f0r some outdoor games f0r us... here are the lists of games we played 2 days ago...

- winter photo c0ntest
- snowman 'the-making'
- treasure hunt
- capture the flag!

the temperature was great on dat day.... around -3 degree celcius.. the snow on the road started to melt and it seems like a big flood gonna take over nizhny later...! *kidding*
s0, i'm only joining the making of snowman contest... since it was my first to make it.. felt rilly excited t0 do it! and surely.. it gonna be a pinky snowman! hehehe....

its eisya, me, farahin and arinie trying to build da base for the snowman...
rilly3 hard~

tak percaye...??? cube try buwat sendiri... mesti penat punyer.. mule2 ingatkan senang nak buwat... tengok cerite pun orang gulung2 jer snow and jadik maken besar... but unf0rtunately... the snow d0esnt rilly stick together... urrrggghhh.... macam mane nak bagi snowman nie jadik bentuk bulat nie...? bagi dye makan banyak2 larh supaye buncit!
=)

our c0mpetitor...
'alamak.. diorang dah siap buwat kepala dah... kite punyer tak siap badan pun lagi nieh... macam mne nie... huaaaaa'

arinie keletihan yek...?
'takpe korunk... kte leyh menang punyer... fighting!'

dan kami pun ramai2 bekerja keras untuk menyiapkan snowman yang chumeyl....
gambatte ne!

alala kak nad.... schweeet nyer dye yek...
sambil tengok snowman diorang.... Princess Andrevna..

and result snowman nyer.....

tada....!

5th year snowman....
*theme: princess andrevna*

6th year snowman....
*theme: crime scene investigation*

2nd year snowman... our l0vely snowgirl!
*theme: Nusantara Girl*

but wut with 'Nusantara gurl'....?
sebab sume nyer dibuwat dengan bahan2 and rempah dari nusantara...
mulut dye... bunga cengkih
kening dye... kulit kayu manis
keliling dye... rempah kari
hidung dye... carrot
mate dye.. ferrero rocher
*tak berape nusantara sangat untuk mate and hidung*
that's why we called her 'Nusantara Girl'
=)

then.... next lets g0 to the next stop!

lari.. lari.. lari...
.kak anna and kak rina.

okeyh... one thing yang tak best sangat pasal winter is that... kene jalan harungi snow yang tebal... macam jalan atas pasir yang jerlus... susah sangat2 nak angkat kaki dan bile tak stabil dan licin... conclusion nyer... terus jatuh atas salji yang macam pill0w sejuk... ser0n0k!

next game...

catch the flag....!

okeyh... tyme nie saye dah balek c0z sejuk sangat dan dah tak tahan duduk luar lame sangat2... s0, my batchmate yang maen and support!
g0 gurls and guys! diorang kate maen macam rugby in snow... kinda fun rite..? s0, here the pictures...

catch the flag!
p/s: its rilly fun to fall on the snow...

ainiey izzatiey... miss anti-sn0w...
i rilly3 luv snow... she rilly3 hate snow... we are opposite! but we know each other very well...
=)

finally....! iffah manage to catch the flag....
good j0b gurlz!

and all the pictures credit t0 our photographers...
Adam Rizal. Ameerul Aizad.
Muhamad Bashirushdan.


saye tak keluarkan camera on dat day...
sejuk dah tangan.. and tak larat nak amek gambar...

my first snowman....
p/s: kenal tak ear-muffler tu....?

...that's all f0r that day....
^_^

JeLajah bL0g LuaR nEgaRa


hari ni saye nak j0in segment dari bl0g Santai Bersama BEN ASHAARI....

tajuk segment
...Jelajah Blog Luar Negara...

s0, here we go...

...cerita ringkas mengenai diriku...

saye adalah pelajar tahun kedua di Nizhny Novgorod State Medical Academy... dalam tulisan russia nyer...
Нижний
Новгород государственная медицинская академия...
mesti tak buleyh nak bace kan3... tulisan negare ni memang pelik sikit... bukan2.. pelik banyak! hik3... dan saya baru menetap dekat sini selame setahun setengah.. maksud nyer ade 4 tahun setengah lagi sebelum saya graduate... lame nyer lagi...

...kenangan manis saya...

banyak sangat2 kenangan manis saya dapat bile tinggal di negare orang nie.. yang paling2 best adalah pada musim salji...! yup.. sangat2 seronok.. dari dulu lagi saya nak maen dengan sn0w.. buwat snowman... maen snowball... berguling2 dalam snow.. maen gelungsur dalam snow... dan semua yang berkaitan dengan snow... tapi bukan makan sn0w yek!
dan paling best adalah ade senior2 dan rakan2 yang best untuk enj0y bermain bersame... sayang korunk sume....
=)

raya aidilfitri 2010...
kali pertama menyambut aidilfitri bersame rakan2...

...kenangan pahit saya...

adalah saye dimasukkan ke h0spital n0.13 tahun lepas disebabkan dijangkiti virus dan mendapat penyakit 'pneumonia'... mungkin sebab immune system saye tak dapat sesuaikn diri lagi dengan keadaan di sini tyme tu... dan yang paling tak best adalah.. nak cakap bahase russia tak fasih sangat tyme 1st year... s0, sangat2 b0san duduk kat h0spital selame 3 minggu... nak dengar ape yang nurse dan d0ctor cakap pun tak faham... huaaaa.... rase nak nanges jewr time tuh... macam tinggal kat tempat alien kat mne tak de orang faham ape yang kte cakap...
='(

kata2 khas untuk mereka yang ingin sambung pelajaran di luar negare...

buat rakan2 sekalian... ingat tau... kalau kite berada di luar negare ker.. di dalam negare ker.. yang penting adalah kekuatan semangat kite... never give up okeyh! Muslim never give up... walaupun cabaran datang sehebat mane pun... walaupun lautan luas perlu diredahi... walaupun kte terpaksa berkorban segale bende yang kte sayangi dan tinggalkan mereka yang kite sayangi untuk beberape ketika...
Janganlah dikau putus asa okeyh!

^_^

Monday, 7 March 2011

eTerNaL fLaMe~


Close your eyes, give me your hand, darling
Do you feel my heart beating?
Do you understand, do you feel the same?
Am I only dreaming, is this burning an eternal flame?

I believe it's meant to be, darling
I watch you when you are sleeping
You belong with me, do you feel the same?
Am I only dreaming or is this burning an eternal flame?

Say my name, sun shines through the rain
A whole life so lonely
And then you come and ease the pain
I don't want to lose this feeling, oh

Close your eyes, give me your hand
Do you feel my heart beating?
Do you understand, do you feel the same?
Am I only dreaming or is this burning an eternal flame?

p/s: i'm in luv with vampire diaries season 2!
-epis0de 16-

dan tadi saye bwuat sn0wman...
^_^

Tuesday, 1 March 2011

Its MaRch...!

Adila and me.. in our nursing uniform....
*macam cerite grey's anat0my larh pulak... like this pic a lot*

its MARCH already....!

and its tyme t0 get serious...

wah... cepat nyer masa berlalu... pejam celik.. pejam celik.. pejam dan celik buwat kali terakhir nyer.. baru SEDAR dan kembali pada REALITI...

lagi 5 bulan nak pulang ke Malaysia....!
dan dalam 3 bulan lebiyh nak final exam seterus nyer...

betape banyak nyer masa yang dipersiakan selama nie...
betape banyak nyer perkara sia2 yang dibuwat untuk mengisi masa yang tidak kurang lapang nyer...
betape banyak nyer series k0rea dan muvie2 yang telah diperlihatkan...
betape banyak nyer n0ta yang perlu disiapkan...

betape banyak nyer segale2...!

sungguh aku lalai selama ini....
sungguh aku tidak sedar selama ini....
sungguh aku buta selama ini...

its tyme t0 wake up gurlz!

sedar larh dari mimpi indah ini.... and its tyme t0 get back int0 ur track...!
and always remember ur favourite qu0tation..

'Always shoot f0r the moon... c0z if u missed.. u'll still be among the stars...!'

on the way t0 reanimation department... macam surgeon larh pulak!

insyaAllah we'll try our best t0 be good d0ct0rs!
nevertheless of wut the w0rld think of us as Russian D0ctors..
we'll fight till da end...

...peringatan untuk minggu ini....

Always appreaciate what u have...
d0nt wait till its already g0ne and u'll miss them..
then u'll definitely regret it... n0pe.. it w0nt g0 that way...!

s0, luv wut u have N0W..
its N0W or NEVER...
=)