Sunday, 27 November 2011

Toward New December...


Its snowing...
its just a rainfall which already been freeze up there in the cloud, in the sky.
just like the rainfall in my heart rite now.

Pejam celik, pejam celik dah nak masuk bulan yang baru. Tak sedar pun seberape pantas masa telah berlalu. Tugas sebagai seorang pelajar telah membuatkan kita harungi setiap hari yang sama. Bangun pagi, siap ke kelas, pakai tebal2 kerana kita tak tahu sekuat mana angin dan setebal mana salji yang perlu diharungi untuk hari tersebut. Pulang dari kelas dan kuliah petang. Dan terus memasak di dapur, bila waktu makan, makan sambil tengok movie kat laptop. Tiba waktu malam, mula larh untuk ulangkaji pelajaran untuk esok.

Basically that's what a student's daily routine called. We never realized the time. Until someone said to you that's its already december! One more month to go before the end of 1st semester. But one thing we never realized is that....

Its already 2nd Muharram today..!

How cruel are we to ourself to never realized that? Its already a new year in Hijrah Calendar. Whereas whenever its 1st January, we surely knew it and celebrate it outside. Have we recite the doa for the end of year before maghrib and the doa for the start of new year after maghrib on 30th Zulhijjah? For those who did it, may Allah bless you always. But to those who forget, may we remember to do it next year and never be drown away by all the things that make me forget about it.

Yup. Saya sendiri pun terlupa mengenai kehadiran bulan baru ini. Kehadiran cycle Internal Medicine memang membuat diri ini terlampau sibuk. Dan pabila tiba hari minggu, adalah satu-satunya masa untuk rehat dan untuk menikmati alam ini sementara masih sempat. Dan kerana keterlekaan ini, saya terlupa....

Okeyh. Just a quick update about what's happening here in Nizhny Novgorod.
Its snowing as always and as it gonna be for the next few months until april. And it is the most beautiful season of all since this is my favourite season of all. Waking up in the morning, looking at the window, all the thing is clean and white. I love to look at the snowflakes melting at the palm of my hand. MashaAllah. The great power of God who create the lovely snowflakes. Its look so beautiful. Its look just the same as drawn by people.

p/s: this is how car look at here. no wonder we stucked in traffic everyday!
^_^

So, that's basically what happened in NiNo now. I was thinking to update with a lot of pictures with snow but the time is limited to take the pictures. Will do it some other day. Promise! As for now, need to do more reading for Internal Medicine. Dr Ksenia Dmitrievna Klimova so gonna be mad if we dont read!

That's all for now.
Be strong because you're STRONGER than you look!
^_^

9 comments:

  1. X terbyg ai Kalo tinggal kt Russia
    Tera sejuk kt sini pow x thn
    If kt sana beku terus ai guess ngeee

    ReplyDelete
  2. memang sume orang pun dah beku trus! hehehe...

    ReplyDelete
  3. hello! thank you for visiting my blog! your blog is very colourful i like! you live in Russia? :)

    ReplyDelete
  4. sudah salji disana? erheheh nmpk tebal gila salji ituuu heheh

    ReplyDelete
  5. fuyooo!..da ad salji..mesti bestkn..dpt gk awk merasa duk sne..hihi..=)

    ReplyDelete
  6. hajaarrrr.. stadi2!! till die.. hehe

    ReplyDelete
  7. best tue..
    leh makan abc anytime:p

    ReplyDelete
  8. masa cepat berlalu,huarghh dh disember,tak lama result keluar,doakan supaya tak pengsan ja okey,hehee

    i be strong as you through snow,kihkihkih

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^