Tuesday, 18 October 2011

Happy BelaTed BirtHday!


Terase sangat2 malas nak bace surgery malam nie.
So, decided to write something after a very lonnnngggggg time!

Entah larh, mood untuk berblogging nie macam chipsmore pulak, kejap datang kejap hilang. Mungkin kene beli chipmore yang 'more chips!' kot untuk kekalkan mood berblogging nie. Tapi senior saye kate, once tak berblogging for along time, mesti payah nak start balek. So, better start early and continue blogging.

Jadi, sekarang saye nak share sumthing that I did around this month!

A SURPRISE BIRTHDAY PARTY!

Sebenarnya, birthday diorang dah belated berkurun lame dah. Tak terbilang hari, tak terkira jam dan minit. Mase cuti summer break hari tu birthday diorang. Disebabkan tiada masa untuk sambut bufday diorang kat Malaysia hari tu, (mana tak nyeee.. sorang tinggal kat perak, sorang lagi kat johor) jadi, ktorang pun ambil keputusan untuk sambut kat Russia!

Dan memandangkan kelas Pathological Anatomy tiada pada hari isnin, saye pun bersetuju untuk buwat housewarming merangkap surprise birthday celebration untuk groupmate kami Adila dan Ameerul! Tapi bukan saye sorang yang masak, groupmate laen pun masak jugak except birthday girl and boy.

Menu-menu...

- Spaghetti Carbonara
- Homemade Salad
- Triffle Make simple
- Jelly
- Ice Lemon Tea
and the most special..

Red Velvet Cupcakes!

okayh! Cupcakes tu sangat sedap dan bukan saya yang buwat. Amir Hamzah yang buat! Memang sedap giler. Dan yang paling best, diorang tak suspect pun birthday celebration untuk mereka2 yang disambut. Memang surprise abes! nicely done.
^_^



okayh. Done crapping in da middle of the nite.
Esok kelas kat Vodnaya Hospital.
Tersangat2 jaouh dan perlukan tenaga untuk berjalan.
Nytez peeps!

-Schajar McFlurry-

7 comments:

  1. babe, bile you pulak nak buat cake? hakhakhak ;D

    ReplyDelete
  2. errr..... i nak buwat cake...? tunggu larh satu mase nnti.. heee~

    ReplyDelete
  3. bufday gegirls ka boboi..yang mana bufday nya...pa-2 pon lapaq ja bunti menu tuh..tak aci!!!

    ReplyDelete
  4. waa~~besaw2 pun celebrate lg ka..hahaha
    jelous aih ceq..

    tgk menu dgn lilin atas cupcake..
    nak!!tapaukan boleh

    ReplyDelete
  5. hehhe,hajar sdpnye kek tue:) buatla...amik resepi kat amir~

    ReplyDelete
  6. nanti buat party untuk aku pulak tau...huahuahua

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^