Thursday, 7 July 2011

#Day 5: b0w-LinG...

woah....!!!! colourful watermelon larh!

last 2 days at nizhny novgorod...

see.. i told you life at here is not that boring...!
but still, compare to malaysia... always number 0NE in my heart... bak kate pepatah.. hujan emas di negeri orang.. hujan batu di negeri sendiri.. betul ker..? or terbalek...?
*confius kejap*

wutever it is... i played bowling for the third time at here.. and during this tyme, i l0st to all my friends...! huaaaaaaaaaa.... down giler...takm0 maen bowling dah pasnie... asek2 baling jer mesti senget.. tapi bile nak baling senget, bola jadik tegak pulak... haih... payah bebenar bowling nie untuk orang tak berape nak pakar macam kite2 nieyh... balek msia kene practice lagi nieyh.. try kalahkan adek2 buleyh larh kowt...
jum buli adek2 tyme cuti semester...!
^_^

lets play bowling...!
jangan putus ase walaupun berturut2 baling bola masuk longkang yek...

tapi kan.. one thing i realized is that.. bowling ball No. 8 mostly pink in colour! like seriously SERIOUS! i've been using ball No. 8.. and most of the time, the ball is pink in colour.. so, i think that is because, in my opinion, most of the women or gurls will use ball No. 8..
iye ker...? korunk maen bowling gune bola nombor brape ek...? dan cube korunk perhatikan bola no. 8 kat bowling centre kaler ape okeyh..

the bowling alleys... awat kosong sangat tyme2 begini...?
sebab hari nie hari bukan minggu...

so, ape yang paling3 berbeza tentang bowling kat sini adelarh... ktorunk maen ikut jam.. maksud nyer, bayar ikut kadar jam dan bukan ikut berape banyak game yang habes maen.. so, slalu nyer sejam dapat 6 game.. kalau maen dua orang, sejam 3 game.. beza kan...? masing2 ade pr0 and cons nyer tersendiri...

for example.. kalau maen kat Msia buleyh maen rileks2 dan cool jer tanpe tengok jam dah habes mase ke belum... tapi kalau maen kat nizhny.. kene pantas dan efisyen! kalau lagi cepat maen, lagi banyak game buleyh maen.. dan lagi save duit dari maen kat msia tau! bet0l! masing2 ade kelebihan dan kekurangan... and basically its just a bowling game...

schmiiilleeee... u're on camera!

thank yo for reading!
-Schajar McFlurry-

1 comment:

  1. bestnyer sebab lama giler ai x main bowling nie...if main next time mesti sakit balik tangan mcm 1st time main dulu hikhikhik

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^