Tuesday, 5 July 2011

#Day 4: s0uveNieR HuNtinG

...A walk to remember...

yey!

dapat visa dah hari nie... rase macam nak balek sekarang jugak...
membayangkan betape payahnyer nak dapat visa nie.. kene abes sume exam dengan jayanye.. dan tinggal di bumi russia selama 10 bulan.. memang tak tahan...! takpe2... tinggal beberape hari jer lagi nak pulang ke tanah ayer.. tak sabar dah nieyh nak makan burger mcd!
^_^

and then... dah alang2 sampai minina tu.. takkan takm0 jalan dekat Minina Square yang terletak beberape meter jer dari situ.. one thing i luv about dean's ooffice is the location nearby the Walking Street! memang best... walaupun tak sepanjang Arbat Street yang ade kat Moscow.. takpun La Ramblas dekat Barcelona... tapi buleyh tahan larh walking street dekat Nizhny Novgorod nie...

wanna see how it look like...?
lets walk around with us....
^_^

from dean's office to walking street
...the flowers are just so enchanting...

spring is over... and the hot summer is here already! memang tersangat2 panas sampai kene beli sebotol ayer tiap2 kali kluar.. kalau tak, kering abes bibir.. daripada mengalami dehydration akibat berpeluh yang berpanjangan.. better drink a bottle of water whenever you're out there sumwhere because the weather out there is HOT and DRY...!

i rilly3 luv this building... its look antic and elegant...

Texas Chicken....!
sabar2... takleyh makan kat sini.. brape hari lagi nak sampai msia buleyh makan...

dan.. dekat walking street memang banyak patung2 macam nie..
diorang nie larh penduduk2 walking street yang setia..

this is how walking street here look like...
takde larh panjang sangat... but its very nice...! luv it during winter...

in front of Hogwarts!
haha... obviously no..! depan national bank diorang... macam hogwarts tau!

Adila and Ihsan looking for souvenier..
lupe pulak nak gtau.. kat sini pun ade jual souvenier.. untuk bawak balek umah..

one of the famous souvenier from russia...
'Matrushka' or Russian Doll...

checklist for souvenier is d0ne!
...i'm coming H.O.M.E...
^_^

1 comment:

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^