Sunday, 3 July 2011

#Day 2: sHoppiNg agAiN?!?

Shopping again!

kaki nak putussssssssss!!!!!!

okeyh.. tak larat dah nak jalan selepas 2 hari berturut2 pusing shopping complex dengan jayanya! mana tak nyer.. sume kedai dalam shopping complex nak masuk.. bile lapar, st0p kejap dan makan... dan sambung shopping dekat tingkat seterusnyer...! balek2 terus pengsannn...
zzZzzzZzzzzzZzzzZzzz

Adila in Reserved...

dan seperti biase... sale ada dimane2 sahaja.. one thing i luv about studying abroad is the f0ur-seas0n weather... and f0ur-seas0n sale! nak habeskan stock barang2 tahun nie sebab tahun depan stock barang baru nak sampai.. jadi, setiap musim kene tukar barang2... tu yang seronok! fashion pun bertukar2 dari setahun ke setahun....
^_^

SALE....!
*written in many languages*

Russian Language - Pаспродажа
France - Soldes
Spanish - Rebaias
Italian - Saldi
Czech - Slevy
Romanian - Reduceri
Danish - Udsalg
Basque - Beherapenak
Catalan - Rebaixes

p/s: rajen2 larh belajar yek bahase2 diorang nie..
mane tau pegi merantau kat sane.. tengok2 ade sale.. dapat shopping banyak2!
^_^

trying-out sooo much...?
in Topshop...

okeyh... just a short update fr0m time to time...
enjoyin' my life here after exam...
^_^

11 comments:

  1. wah.
    best nya shopping sakan la nie

    ReplyDelete
  2. jum larh bershopping sakan...!
    tapi jangan membazir sangat... nnti abes dwet... ^_^

    ReplyDelete
  3. hadikkkk kiter geng biler bab shopping jadik hantu khen....;D

    ReplyDelete
  4. oh jelesnyer ngan org dok oversea ini!!! =) happy shopping erk..hemmm de lebeh2 tu bg sy lah khehe

    ReplyDelete
  5. Lady Ayu: mmg jadik hantu.. pantang jer nampak sale! hehe..

    Sizzling Suzai: kat msia pun buleyh shopping dear.. best jugak bile ade year end sale tak pun sale tyme raye... ^_^

    ReplyDelete
  6. n3 nie xde picture brg2 shopping ke?hihi

    ReplyDelete
  7. tak sempat nak amek gambar lepas2 shopping... nie sume gambar bef0re shopping.. huhu...

    ReplyDelete
  8. owh...hee..xpe2..

    btw tq tau komen n3 ifa..=)

    ReplyDelete
  9. welc0me.... moga2 menang yek... ^_^

    ReplyDelete
  10. sukanya sopink !
    ai suka sangat tau



    ^^

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^