Thursday, 30 June 2011

FiNaL is 0veR!

I'm 3rd year Medical Student t0 be!

Alhamdulillah....

FINAL DAH HABESSSSSSSSSSSS!!!!!

mood h0neym00n f0r 2 months just begin... baru jer abes last paper tadi...
paper biochemistry... paper yang paling3 susah dalam alam semester nieyh *hiperb0la pulak kat sini kejap*... tapi bagi saya.. paper nie paling3 banyak pressure! mane tak tertekan nyer.. cube bayangkan.. paper nie abes 30th June.. dan waktu nie... ramai sangat2 student kat sini dah balek Malaysia!

tiap2 hari tengok kat tingkap... nampak ade mashrut (van) hantar diorang balek ke Airport Moscow... lagi tak tahan bile hantar senior dan kawan sendiri balek... makkkkkkk!!!!!! rase nak balek malaysia dan ikut diorang dalam beg tuh...tapi entah muat, entah tak nak masuk beg besar2 tuh... kene manyak diet nie.. baru muat masuk beg! hik3...

okeyh.. back t0 the main p0int... Alhamdulillah sangat3 exam dah abesssssss..... penat sangat2 belajar untuk sebulan penuh nieyh... dah jadik macam zombie kampung pisang dah nie... ohh nooooo! lingkaran hitam dibawah mata... kene tid0 extra larh lepas nie..
*alasan nak tido lame2 jer sebenar nyer nie*

dan time dekat exam hari tu... memang tak larat sangat2.. tapi terpaksa kene berusaha bersungguh2... and my m0m give me some advice...

"Maka sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan... Sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan..."
(Asy-Syarh:5-6)

terima kasih ya Allah...
atas segala nikmat yang telah Engkau berikan...
^_^

and on the other hand...
because of most of the people already went back home.. and i kinda livin' alone..
my dad on the other hand.. gave me advice..

7 Things In Your Room That Always Accompany You

Ceiling said: Aim high
Fan: Be cool
Clock: Every minute is precious
Mirror: Reflect bef0re you act
Window: See the world
Calendar: Be up to date
Door: Push hard to achieve your goals!

so... sape2 yang ade exam lagi.. selamat menjawab peperiksaan yek..!
do ur verily BEST!
dan sape2 yang tinggal sorunk2.. ingatlarh sume bende sekeliling kite nie...
anda tidak KESEORANGAN...!
*okeyh.. merepek ape nie =.="*

passport dah ade... nak balek sekarang buleyh...?

esok nak pegi amek visa dekat Dean's office...
and g0t 6 days left to enjoy here.....

SAPE ADE IDEA NAK BUWAT APE DEKAT SINI....?

p/s: sekarang saye tengah honeymoon mood... gonna update blog fr0m tyme to tyme...
^_^

3 comments:

  1. ouucchh!!bilik ke 2??so lovelyyy!! huhu..
    ohho..nk balik msia ye..mesti rindu bangat kan!!:)

    exam dh abis..tawakal menanti result plak!semogaa sukseess dr wanna be!hehe..

    ReplyDelete
  2. awaaaaak. <3
    bestnya dh habes exam ea? heaven :PP
    balik la msia :))
    btw happy birthday!
    lambat pulak wish,sorry :'(
    21 dah ea? god bless~

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^