Tuesday, 21 June 2011

Age is Just a Number....

I rilly2 luv this fl0wer... Daisy...
-thank you Salimul Qalbu-

like what people always said...

...AGE IS JUST A NUMBER...

p/s: ayat nie sebenar2 nyer untuk orang yang takm0 ngaku dah tua!
this is a fact... kih3...

well, biasa larh.. bile umur dah maken meningkat nieyh.. sume orang larh tak nak bagi tau umur sebenar.. lagi2 bile umur berubah dari 'SATU' ke 'DUA'... perbezaan yang besar tu.. tapi bile umur berubah ke 30-an, mesti lagi rase tua kan3... tak penah experience lagi bile umur dah begitu.. dan bile jadik nenek2 pulak, tengok cucu maen depan mate dekat koridor rumah...
okeyh! sudah2 merepek pasal umur nie.. takm0 jadik tua sekarang!

back to the main point!

beberape hari lepas.. baru jer sambut birthday yang ke-20!
thanx t0 everyone that make it happened.. and nicely organized...
and t0 the first person wish me.. MY DAD and MOM! and my FAMILY..!
...thank you verily much...

tak lupe jugak pade all my besties fr0m primary school to university...
you gurls are the best!
thank you for wishing me perfectly on time..
rilly3 appreaciate it!

dan all my seniors and friends yang sambut kat bumi soviet nie..
especially tyme tengah2 nak exam nie.. sanggup jugak kalian bersusah payah untuk celebrate my birthday tiap2 tahun yang memang di musim exam...
senior2 5th year t0gether with Aina... thanx gurls...! even esok nyer kak Sueha ade exam infectious..
Kak Farahani, Kak Senpai, Kak Izzah and Salimul Qalbu together with E-Joe dan Qilah... thank you so much f0r the foods and the flower Daisy!
rilly3 love it soooo much!
*terase macam nora elena sebentar*

not t0 f0rget!
my groupmate... thank you f0r the meal t0day at Biblioteca! it was a rilly nice evening with you guys and gurls today... eventhough i didnt finish my Risotto... because it taste weird and the colour is just tooo 'awesome' to eat! but you guys rilly2 made my day!

mushroom pizza and strawberry milkshake!
delicious!
*the pizza that we can only eat here is Mushroom and Margarita*

my Risotto with Calamari...
I told you the colour is weird...! since it used black rice which is quite expensive and lower calories than the white one...
*new fact fr0m Karen*

and finally... my dessert...
mango cake! lama nyer tak makan mango cake fr0m secret recipe!
the taste is just nice... buwat rase rindu nak balek malaysia...

that's all f0r now..
thank you f0r readin'
^_^

14 comments:

  1. hepi belated bufday dear
    wah sweet 20 gitew...OMG mudanyer hikhikhik...moga kebahagiaan milik kamo yer *_______*

    ReplyDelete
  2. dah tua dah dia..haha

    happy belated birthday

    ReplyDelete
  3. epy besdayy awkkkkk! belated sorry. hehe. sedappp. haha. nanti awk pulak celebrate besday sy gitu eyh. :p

    ReplyDelete
  4. wish you happy birthday for every year!!! hohoho

    tak de hadiah yg paling berharga buatku untukmu melainkan doa agar kamu sentiasa gembira dan berjaya...

    haha..terharu tak...ngeeeee~~~

    ReplyDelete
  5. hepi belated bdaayy dear!! hehe..
    jeles ni dpt jambangan bunga!! mmg mcm nora elena la kn!!hee..

    serious desssert 2 nmpk sedap ok! terliuurr sudah!huhu..

    ReplyDelete
  6. hAapppy belated bday hajar !!! COMEL JE ! :P

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. age is number but u still old kak hajar..hehe(melawak ja erk)...jgn merajuk nanti cepat tua...kihkih..

    happy belated birthday....kita budak sekolah takda gift nak bg lah..:)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^