Monday, 11 April 2011

BaCk to 70's... ^.~



the gurlz... Karen, Jona, me and Adila...
sume same and macam kembar jer baju ktorunk!


fuh...
naseb baek dah settle sume2 bende yang complicated nieyh... konkurs dah abes! *konkurs ----> persembahan... dah buleyh study dengan tenang lepas nie... persoalan nyer sekarang nie... study ker nanti...?!? hehehe...
mesti larh study...! exam pun dah nak dekat.. pejam celik.. pejam celik.. dah nak abes bulan april.. pejam celik lagi skali.. dah masuk bulan mei.. terus kelam kabut nanti..
s0, better start t0 study now!
*tapi kejap yek.. update bel0g kejap*
^_^

sabtu lepas.. lepas jer abes olimpiad bahase russia.. kene start prepare untuk konkurs pulak...! buzy tu tak payah cakap larh.. nak practise tiap2 malam lagi sebelum konkurs.. nak siapkan pr0ps lagi.. but pr0ps lukis2 dan warna2, guys yang bwuat... makaceh yek kalian2 sekalian... lawa jer pr0ps tu sume... gurlz pulak.. buzy dok menjahit kain! yup.. jahit skirt sendiri....

cube tengok skirt2 kaler merah, pink, and kuning yang ktorunk pakai... sume jahit sendiri tau...! kene k0rek balek ilmu2 jahitan yang blajar tyme ERT dulu kat sk0la menengah... tapi memang dah lupe pasal jahitan tu sume... jawapan nyer ---> hentam je larh jahit... asal lekat dan nampak cantek jer kat pentas nanti...
and it rilly turned out t0 be rilly nice... luv it!

persembahan kami...
'Karen... wut are u d0ing...?????'
^_^

then... tibe larh hari pertandingan.. and our team was the SECOND group t0 present!
oh nooooo... punye larh cuak... opsss... lupe pulak nak bagi ta0 ape yang group kitorunk persembahkan... ktorunk bwuat pasal "неудачное свидание...!" or in English...

"The Unlucky Meeting"...
basically about a guy who didnt have a chance to meet his girlfriend since both of them waited at different places... the girl waited at cinema, whereas the guy waited at pharmacy.. s0, even for the 10th times, they didnt manage to meet each other for their date...
interesting rite...?

dan memandangkan ktorunk kene bwuat berdasarkan tema musical in RUSSIAN!.. i repeat... in Russian... sebab Russian department yang anjurkan konkurs nie... s0, kene larh menari plus dengan menyanyi... tapi saye tak nyanyi larh of c0z! tak sedap larh suare.. kalau sedap, mesti dah jadik penyanyi punyer...
*kidding*

rehat sebentar bersame kitkat....!
...me and adila...

lepas abes jer perform.. bukan maen lega lagi! naseb baek abes awal... buleyh relax lepas tuh.. no need t0 rush or scare of anything else anym0re! yahooooo! dan buleyh tengok batchmate yang laen perform... seronok nyer... nak kenal tak ngan my Russian language's lecturer? jum kenal jum!

russian lecturers and friends....

lecturer saye dalam gambar kat atas belah kiri... Larissa Nikolaevna.. teringat pulak kat h0mework russian yang kene siapkan esok.. dan teks yang tak hafal lagi... aduh... lepas nie trus wat h0mework larh... sebelah kanan bawah pulak Anastacia... lecturer bahase latin last year... tapi sebelah kanan atas...? lecturer ka..? bukanlarh.. tu kawan kat h0stel.. Annagozel Danakulieva...

group Esya bwuat pasal keadaan dalam kelas physiology...
nak kene bedah katak tuh...

group A and their dance... nice!

group2 laen yang bwuat persembahan...
Arinie and Tirah nyer group.. group Farahin skali...
tak lupe juge pade student universiti laen..

lepas tu sambung tengok persembahan laen... banyak tau.. ade 9 persembahan kesemuanya.. didnt miss any of it! ade jugak dari universiti laen yang datang... semangat jer diorang nieyh... dan lepas tuh.. abes larh persembahan kitorunk.. dan tahniah kepade group C and group D yang menang...! korunk memang semp0i abez! dengan lagu Dolce Gabanna nyer.. mentang2 ramai Salimul qalbu dalam team tuh...
p/s: our secret!

but we rilly had a lot of fun t0gether Group M!
even tak menang pun.. tapi rase puas sangat2.. luv our show.. luv our costume and dressing... luv our pr0ps... luv our group.. luv it all! we just need to give our best in everything we do.. and what we are rilly happy about at the end is the EFFORT and HARD WORK we made t0gether!
^_^

here's our pictures....

missing sum1 here as our groupmate...
'where is Amir Hamzah....????'

tak pernah intr0duce my whole group members dalam belog nie lagi kan3...
fr0m left.. Ameerul Aizad, Amir Hamzah, our lecturer, Nchafe Irene, Karen Lim, Me, Adila Ismail...
bile ade mase nanti i'll tell about them...

all pictures credit t0..
...Ameerul Aizad...

...that's all f0r now...
thanks f0r reading!
^.~

13 comments:

  1. hahaha..event yg sngat menarik..lepas ni boleh la jdi pereka fashion plak..hahaha..

    *ada berapa jenis jahitan yg ingat??

    http://segalanyachurpchurp.blogspot.com/

    http://hikayatnawza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. whoaa ~~ comel nye skirt yg hahit sendiri tue... :)
    p/s : adila comel.. ;p

    ReplyDelete
  3. hoho..comel2!
    aik.busy2 pun dia update blog.sama la kiter.hehe..
    keinginan nak update melebihi segalanya kan?hehe

    ReplyDelete
  4. wahh . comelnye group korg. hee :D nape tak jemput iera? ahha :D nice nice nice skirt ;) pas ni boleh wat utk iera satu , dua pun boleh :D

    ReplyDelete
  5. u look so cute la..siap ade ribbon comel lagi atas kepala...hehe;-)

    ReplyDelete
  6. kak hajar best tak pembedahan katak..macam best ja..hehe
    sempoi larh kengkawan..hehe

    ReplyDelete
  7. comel gilerrrr...best baca pasal perantau ni...

    ReplyDelete
  8. makaceh sume... ^.^

    nanti saye share banyak lagi cerite kat cni yek....

    =)

    ReplyDelete
  9. hajar!!comell seyh...
    like fairytale~~~~~
    sukeeee sgt wehhh..

    nty wt satu skirt utk aq tau then post kt mesie!

    :)

    ReplyDelete
  10. Salam dari Malaysia....

    Untuk pengetahuan Schajar, blog header untuk blog nie dalam proses lagi.......harap schajar dapar bersabar yer...sorry sangat2...within this few days, Sandra Busy sikit with my new collection for spring/summer 2012. Thank you babe..;-)

    p/s: By the end of this month, insyaallah.....siap 100%

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^