Tuesday, 19 April 2011

aNd the WinNer g0es to.....


....salam semua....

ingat tak giveaway yang saye ade bwuat ari tuh...?
dah masuk 19 hari bulan April dah ari nie.. tapi kalau kat msia dah masuk 20 April dah...
ish3... busy betul.. dan cepat betul mase berlalu... maaf yek lambat bagi tau result dye.. masuk minggu nie tersengat2 buzy dengan sume bende...
p/s: nanti saye bagi tau busy dengan ape...

okeyh... pertame2 skali nk ucapkan time kaseh sangat2 pade sume yang join giveaway nie... sume pun bagi pendapat yang menarik2! dan berbalik pada tujuan asal giveaway nie.. nak beri sedikit souvenier kepade mereka2 yang membace kisah winter vacation saye ari tu...

s0, here we g0.....
...senarai pemenang giveaway saye...




...tahniah diucapkan....
para pemenang diminta untuk contact saye kat email yek...
ct.hajar91@yahoo.com

^_^

7 comments:

  1. Alhamdulillah....

    minta maaf sibuk kebelakangan ini.

    nasib baik penganjur baik hati bagi tahu.

    jap lagi saya email.

    TQ

    ReplyDelete
  2. salammmm~~~
    wahhh
    tak sangka sis terpilih
    tenkiu dear
    suka sangat2!!
    :))
    nanti sis inbox k :)
    love u!

    ReplyDelete
  3. akk pon terpk nak wat GA,tp mls nak handle..hahaha

    haritu kejap je dpt ckp -.-' sedih tol...harap2 ade pluang lagi sebelom akk grad..thn dpn awk jd tuan rumah,blom tentu lagi akk g sana..huhu..sedih2..but sekejap pon terubat rindu nk tgk dekat2 :)

    ReplyDelete
  4. salam.

    jemput join ga.

    http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

    ReplyDelete
  5. wah..rajinnye wat GA...hehehe.....t nak try wat jugak tapi tak taw bila..hey so comel sis dtang tengok awak yang comel ni.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah Shaizhar...dan semua pemenang

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^