Tuesday, 1 March 2011

Its MaRch...!

Adila and me.. in our nursing uniform....
*macam cerite grey's anat0my larh pulak... like this pic a lot*

its MARCH already....!

and its tyme t0 get serious...

wah... cepat nyer masa berlalu... pejam celik.. pejam celik.. pejam dan celik buwat kali terakhir nyer.. baru SEDAR dan kembali pada REALITI...

lagi 5 bulan nak pulang ke Malaysia....!
dan dalam 3 bulan lebiyh nak final exam seterus nyer...

betape banyak nyer masa yang dipersiakan selama nie...
betape banyak nyer perkara sia2 yang dibuwat untuk mengisi masa yang tidak kurang lapang nyer...
betape banyak nyer series k0rea dan muvie2 yang telah diperlihatkan...
betape banyak nyer n0ta yang perlu disiapkan...

betape banyak nyer segale2...!

sungguh aku lalai selama ini....
sungguh aku tidak sedar selama ini....
sungguh aku buta selama ini...

its tyme t0 wake up gurlz!

sedar larh dari mimpi indah ini.... and its tyme t0 get back int0 ur track...!
and always remember ur favourite qu0tation..

'Always shoot f0r the moon... c0z if u missed.. u'll still be among the stars...!'

on the way t0 reanimation department... macam surgeon larh pulak!

insyaAllah we'll try our best t0 be good d0ct0rs!
nevertheless of wut the w0rld think of us as Russian D0ctors..
we'll fight till da end...

...peringatan untuk minggu ini....

Always appreaciate what u have...
d0nt wait till its already g0ne and u'll miss them..
then u'll definitely regret it... n0pe.. it w0nt g0 that way...!

s0, luv wut u have N0W..
its N0W or NEVER...
=)

8 comments:

  1. bye bye..going back to malaysia lg 2 mggu..haha

    ReplyDelete
  2. mengapekah....???? tak adil nyer!

    ReplyDelete
  3. Ooo Kira dah final year ker?
    Selamat berkhidmat utk negara
    Ganbatte gurl ☆〜(ゝ。∂)

    ReplyDelete
  4. salam..wah ! nak balik Malaysia dah ? horey3..hehe

    ReplyDelete
  5. cute la bergambar dgn tombol pintu.. :P

    ReplyDelete
  6. bukan... belum final year lagi... lame lagi nk final year... sy balek msia every year tyme cutiey ^_^

    sekarang baru 2nd year... =)

    ReplyDelete
  7. wahhhh bukan calang org leh jadi nurse...nnti jadi nurse jgn garang2 tau...


    **jadi nurse ke dr ni?

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^