Wednesday, 23 March 2011

eNd 0f wiNteR...?!?

*jalan raye pun penuh dengan sn0w*

bunga oh bunga...
kenape tak tumbuh lagi...?
macam mane aku nak tumbuh..
maseh musim salji...

musim oh musim...
kenape tak berubah lagi...?
macam mane aku nak berubah...
salji tak cair lagi...

salji oh salji....
kenape tak cair-cair...?
macam mane aku nak cair...
suhu sejuk sangat...

suhu oh suhu...
kenape sejuk sangat...?
macam mane aku nak panas...
inilah RUSSIA...

dah nak masuk bulan april dah... tapi... salji memang takm0 cair2 jugak... pagi tadi pegi p0liklinik kat ploshad gorkovo sebab nak complete kan medical check up... keluar2 dari h0stel... tengok2 kat luar... ITS STILL SNOWING.....! baru jer ingat musim bunga dah nak sampai... tapi tengok snow yang turun dengan lebat nyer... memang takde harapan jer macam.... takpe2... sile larh bersabar penduduk Nizhny sekalian...
*saye okeyh jer sebab musim salji musim kegemaraan saye*
^_^

nak tau tak... mase mule2 nak pilih university... sama ade Volgograd, Moscow atau Nizhny Novgorod... tempat yang saye pilih adelah nizhny untuk sambung belajar... cube teke kenape...?!?

sebab...

Nizhny terletak paling atas ke kutub utara antara semua university...! tu yang best! asek2 pikir nak maen snow jer bile pergi luar negare.... sekarang bile dah dapat snow 6 bulan.. terus dah penat nak jalan atas snow sume... tapi.. aiman tak kesah! sebab nie musim kegemaran dye....

btw... saye dah beli ticket balek msia dah...! lupe nak bagi ta0 ari tu... bab balek umah nie memang seronok tau... tak sabar nyer nak tunggu summer... lepas abes exam.. bwuat practical nursing sikit.. then buleyh balek malaysia.. cutiey 2 bulan! and yang paling paling paling best nyer.. dapat RAYE kat msia...! balek sini balek 10th september... lambat kan3...? jangan jelez yek...

okeyh... nak pegi prepare untuk masak petang nanti...
ayam g0reng berempah dan sayur kubis masak lemak...
kak nad punyer request nie...
got to go....
^_^

4 comments:

  1. jelesnye..teringin nak main snow :(

    ReplyDelete
  2. seronoknyerrr... nikmatilah snow tu sementara ia masih ada.. kikiki!
    ^_^

    ReplyDelete
  3. kat sini cuma ada CAR snow wash ajeee...

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^