Saturday, 19 February 2011

S.u.S.h.I. tyme!

*smile*
u're on camera...
=)


t0day was great! yup... rilly2 nice evening... walaupun weather sangat2 sejuk... -20 s0mething... *i never believe till n0w that there's a human can live in this c0ndition*
its like every breath i take.. it was fr0zen c0ld! and the c0ldness... tak tertahan ta0..! sangat2 sejuk...

but still...

saye dan groupmate saye ---> Adila Ismail nak jugak pegi makan kat Sushi Bar... lagi pun dah on da way back pun... tyme amek immigration card kat dean's office... s0, decided t0 drop by at a new restaurant... not rilly new actually.. but we just kind of just knew about it...

it was great! yup... memandangkan kat cni tak banyak sangat choice makanan halal.. s0, yang paling senang and buleyh dimakan adalah sushi.. banyak makan laut yang buleyh makan... c0mpare with mcD0nalds yang buleyh makan Fillet-o-fish jer... better g0 f0r sumwhere with a lot of variant... rite..?

tema baju kte same larh dila! black and orange...
rilly had a great tyme with u... thanks f0r being there f0r me...
=)

da best thing in friendship is t0 share and embrace our similarities... and t0 appreciate our differences as our uniqueness...

s0, here we are... Sushi Bar.. its not a bar definitely! just a fast food sushi restaurant... order macam dekat mcD... kinda interesting rite... luv it s0 much...
tapi pelik sangat2 kan... tinggal kat russia.. tapi makan sushi macam tinggal kat jepun pulak... the fact is that... cni byk sangat kedai sushi... sebab semenjak negare nie buat dasar terbuka.. baru larh makanan2 negare laen terkenal kat cni..
kalau tak.. kene makan makanan ruji mereka je larh
-.-"

s0, ape yang saye 0rder...?

- Ud0n (noodles) with seaf00ds

- Sushi rolls with Unagi (eel)

- Banana Tempura

- Green Tea

nice rite...! sedap sangat2...
last week dah pegi cni dah... next week tak ta0 larh pulak...

and not t0 forget... i also bought a new n0vel! susah nyer nak carik kedai buku yang jual novel bahase inggeris.. kene pegi kedai buku yang besar2 jewr... cari2 tadi.. dan dalam kedai yang besar tu.. jumpe satu rak jer n0vel English... and 1 baris jer novel2 english yang best... kind of limited rite..? c0mpare t0 malaysia...

because their main language here is russian language.. most of them dont undertand english... kinda hard t0 live... but still... di mane ade kemahuan, di ctu ade jalan...
=)

'one fifth avenue' by Candace Bushnell
da best thing t0 d0 when i had a free tyme...

(^_^)

13 comments:

  1. LG xsuke sushi. cane ek nak blaja mam sushi.T_T

    ReplyDelete
  2. waw...bestnya~~gerenti semakin tembam kan

    ReplyDelete
  3. mira: sedap2... jum join sy makan... =)

    LG: cube try.. mesti buleyh punyer..! rase sekali macam nak makan lagi.. hehe..

    que: yup.. maken tembam.. huhu.. kene berdiet nie...

    ReplyDelete
  4. dijemput datang ke jepun untuk merasai masakan yang best2 macam okonamiyaki ke..huhu

    ReplyDelete
  5. okonamiyaki...? ape tu...? huhu..

    jepun jaouh sangat2... tak larat nak melancong ke sane... cni kan ade sushi jugak.. =)

    ReplyDelete
  6. haha..susah ar nak describe..try ar cari kot2 ada kat russia..huhu..

    amboi sampai ke ireland boleh..jepun bwh ckit dari russia je pn..huhu

    ReplyDelete
  7. eh... jepun lagi jaouh larh dari ireland... seyes... sebab saye tinggal kat european nyer russia.. sane asian nyer russia... =P

    nnti bile2 ade rezeki datang sane yek.. dah ade tourguide nie.. senang sikit... hehe..

    ReplyDelete
  8. ooo lupa russia besaq sangat..huhu..insyaAllah..dengan senang hati nak jadi touristguide..huhu

    ReplyDelete
  9. wawwawa...diorang semua ckap pasal oversea...jelouse nya...kat malaysia pun ada sushi...hehhehe...

    ReplyDelete
  10. hehehe... yup mira... kat msia pun ade.. ntah2 lagi sedap kan3...

    =)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^