Monday, 7 February 2011

mEncaRi iDenTiti...


Assalamualaikum....
*sambil tersenyum lebar*

dah pulang dah... and seronoknyer vacation ari tu....! yup... best sangat2 vacation ari tu.. tidak terkate seronok nyer.... takpe2... save pasal vacation untuk entry akan datang... panjang sangat2 kalau nak bercerite dari mule sampai abes... nanti bile aku free sikit aku cerite yek.. sebab esok aku akan mule semester baru... sampai nizhny *tempat aku belajar... pun baru semalam... tak sempat2 nak unpacking barang.. pegi shopping barang dapur s0me m0re.. tired already...

kali nie aku just terpikir sebentar... ari tu aku ade terbace dalam blog seseorang... yang perempuan2 dalam lingkungan 20-an... atau dalam kate laen yang berada di antara dunia remaja dan dewasa.. sebenar nyer masing2 sedang mencari identiti untuk diri sendiri... Betul ker...?

j0m cari identiti diri..~!
wh0 am I...?

aku sendiri pun tak tahu... tapi kan3... aku rase ade kemungkinan betul nyer.. kite banyak terpengaruh dengan semua bende kat sekeliling kite.. seriously..! berdasarkan ape yang aku bace dalam blog tu... kite jangan terkejut jika kawan2 kite dalam seminggu jer berubah2 perangai... hari ni mungkin seseorang tu jadik macam Fazura.. tapi tibe2 esok pulak nak jadik macam Lisa Surihani larh pulak... dan luse laen2 pulak...

ari nie nak jadik macam Heliza larh... dye sangat scweettt!
minat sangat tengok dye berlak0n dalam citer 'Syurga Cinta'... dah beribu kali ulang dah citer tu..

es0k nak jadik macam Fazura larh pulak....
ceria jewr selalu.... *smile always*

luse...???

Lisa Surihani larh pulak... manis sangat tengok dye... especially dalam cerite favourite aku... 'Lagenda Budak Setan'... dan bace n0vel dye tyme sk0la menengah lagi... sangat ser0n0k!

pastu3...? nak jadik Wardina Safiyyah larh pulak...
tersangat ayu tak terkate~

hurrrmmmmm.... macam mane nie.... tiap2 hari tukar identiti.....! dah terpening dah nie... okeyh2.. no w0rry...

sebab bagi aku.. yang paling penting adalah untuk menjadi diri sendiri... and be urself... pilihan yang terbaek dan tak perlu nak pening2 dah... betul tak...? based on my blog title... 'I am Me.. I'm n0t You'... i think that is da best choice f0r all of us.. and put aside ur mask if u're wearing 0ne..

...Be urself and give da best out of it...
=)

3 comments:

  1. be ur self is the best thing~~
    dont be somebody else becoz u wont be happy.is it rite?:)

    ReplyDelete
  2. haah, be yourself. tp minat heliza. lisa n fazura cgt2! hajar, hritu kita tag awak dalam post kita yang oversea. awak tak comment pun. huwaaa. then skrg kita tag awak dalam contest. heeee. tc syg

    ReplyDelete
  3. thank u... nnti ade mase kte buwat yek... s0wie sangat2... tak sempat nk c0mment.. tapi dah bace entry ari tu dah.... tq yek dear... =)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^