Wednesday, 26 January 2011

~wEdDing dAzE~

mne satu pengantin nyer nie....?
*pening3*

alhamdulillah... alhamdulillah... alhamdulillah...
=)

syukran ya Allah atas segala nikmat yang telah Engkau berikan kepada ku~
atas segale sesuatu yang telah Engkau berikan kepada ku walaupun aku tidak berasa layak untuk menerima nyer... bef0re aku pergi jawab exam Anat0my arie tu... terbace satu blog kawan aku kat cni tentang 'nikmat dan musibah adalah ujian'... rilly3 luv the entry... nak cube bace tak... kelik sini... segala sesuatu yang terjadi telah ditetapkan oleh Allah... dan terletak di atas diri kitalah untuk menentukan segala sesuatu...

okeyh.. final exam dah habes...
finish already... buleyh put aside buku f0r a while~
yey.. seronok nyer! *even cutiey seminggu jewr*

p0st kali nie aku nak dedicated t0 my br0ther... ingat tak hari tu aku asek cakap jewr pasal abang aku nak kawen... alhamdulillah... 1st wedding in da family dah berjalan dengan lancar nyer... c0ngratulations abang! walaupun pun aku takde kat malaysia tyme tuh.. and on the same tyme.. c0z ade consultation exam anat0my.... dan aku d0k belajar dengan preparat *or dengan kate laen - mayat* dari pagi ke petang... dapat larh aku tengok sikit2 gambar dalam facebook..!
p/s: luckily ade facebook...~

especially to abang...

selamat pengantin baru....
n0w that u hav ur 0wn family to take care of..
take the responsibility wisely..
care about ur family...! luv ur family...!
luv my 'kakak ipar' okeyh~
*eventhough i never met her yet...tunggu summer break nie okeyh bru leyh jumpe...
sem0ga j0d0h berkekalan hingga ke akhir hayat yek!

and last but n0t least...

=) semoga bercinta hingga ke syurga (=

diz are s0me pic fr0m the wedding dayz...

theme: kaler biru... baby blue.. very2 nice colour!
kalau aku kawen nanti nak kaler ape yek..? hmmm... mungkin pink!
=)

*untuk pic di atas... dapat teka dah mane satu pengantin nyer...???
pasangan kanan ke kiri..? kalau bet0l aku bagi lollip0p kaler biru~
disebabkan takde sape yang nak jawab... biar aku je larh yang dapat chupa cup perise sarsi nie... jawapan dye... yang sebelah kiri..! tu larh abang aku yang pertame with my kakak ipar.. dan yang sebelah kanan tu penyibuk jewr..! nak jugak bergambar... hik3.. takde larh.. gurau2 jer.. tu pulak abang aku yang kedua.. tak lame lagi dye pulak yang nak kawen...

but pliz yek engah, jangan kawen tyme tengah belajar kat cni! kalau tak, meraj0k takm0 balek malaysia tyme summer... *serious nie*

sedap nyer...! dah lame tak dapat makan kenduri kawen nie... jelez pulak tengok orang g makan kenduri kawen... kalau sempat balek umah ari tu, mesti dapat j0in makan meja VIP kan3... huhu...

nie pulak jiran tetangge yang memeriahkan majlis... my dad kate orang datang tak berhenti dari pagi sampai petang... and tengok lauk2 dye... schedap nyer~

da gurlz..... tengok gambar kiri atas... t0mei kan2..! tu larh wanie - adek sedare... and kak tinie... dye banyak t0l0ng wedding nie... dah macam kakak sendiri dah..!
makaceh yek kak tini...

okeyh.... entry kali nie nak wat tw0-in-one... pasal wedding my big br0 and give-away special dari Puteri Qis Balqis.. memandangkan nie merupakan 1st wedding give-away daripada tuan bl0g.. *selamat ulang tahun perkahwinan yek!*.. t0gether dengan 1st wedding dalam family aku... s0, entry nie digabungkan supaye special sikit...
=)

nie larh gambar wedding Puteri Qis Balqis setahun yang lepas...
*sume kaler baju pengantin dah ade.. kuning, merah, biru *abang aku punyer*..

selamat ulang tahun perkahwinan yek...
sem0ga berkekalan hingga ke akhir hayat inshaAllah...
=)

dipetik dari muvie Syurga Cinta
-dah ulang tengok banyak kali dah muvie nie-

ape itu Jodoh dari Allah...
----> apabila kamu berdua berpandangan mata... terus menusuk ke kalbu.. si lelaki terus meminang si perempuan... dan si perempuan menerima pinangan lelaki tersebut tanpa ragu2.. dan mereka melangsungkan pernikahan.. pernikahan itu berkekalan hingga ke akhir hayat... dan itulah yang dinamakan...
...Syurga Cinta...

semoga kalian mendapat ape yang dinamakan syurga cinta... Amin~
selesai p0st untuk kali nie...

3 comments:

  1. assalammualaikum... wahhh.. gambar saya ada dlm blog awk lah.. mcm x percaya.. :) kenduri abg awk hri 2 memg best.. sgt2 sdap mknannya.... :)

    ReplyDelete
  2. waalaikumusalam... wah.. seronok nyer.. saya sendiri pun tak dapat nak pegi kenduri dye... =')

    tyme tu ade exam besar... kenduri dye besh ek..? alhamdulillah.. btw, tak sangke pulak buleyh jumpe kat cni yek... =)

    ReplyDelete
  3. hehehhe.. sy pun kebutalan je jmpe blog awk.. time 2 bru je blik dr kenduri 2.. memg best sgt.. ad aiskrim.. cendol... kalu x pikir rmai owg memg kiteorng 1 kelas nk tmbah... hehhee.. :) rmai yg dtg.. x henti2 owg dtg sjak kiteowg smpai... dgr kta dr mula kenduri lg.. kesian pn asiah dgn ayah awk.. nmpak letih sgt mse 2... smpai pn asiah nk minum pn x smpat... gmbr yg awk ltak ni time 2 kiteowg da nk blik.. :)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^