Wednesday, 19 January 2011

0nE m0Re t0 G0... GanbaTte nE!

nice pink spring coat jumpe tyme wind0w shopping...
p/s: banyak nyer sale kat shopping centre sekarang...!!!!! unf0rtunately, takde mood pun nak pegi shopping sebab exam tak abes lagi~!

nak balek rumah pliz....!

buleyh larh... buleyh larh... buleyh larh....!!!!!

*mode: tension tyme exam week*

kenape ek...? asal kite tension bile exam nak dekat jer... terus rase nak balek umah... and relax2 sebentar sambil mengenang parents kat rumah... nie sume sebab cik Anat0my! subjek paling2 susah setakat yang pernah aku belajar... especially untuk student 2nd year... tak sabar nyer nak abes exam.... huaaaaaa......

when it c0mes to anat0my... there's always t00 much to read... t00 much to remember and mem0rize.. too much of pressure... and too much of everything...!
please Allah... make it easy f0r the us t0 face this big challenge in our life...

p/s: p0st kali ni tak buleyh nak tulis panjang2.... there's a lot more to read and memorize...
*countd0wn... 5 days t0 g0*
wish me luck!
=)

10 comments:

  1. Usaha itu keras!!...
    ahahaks..
    chayok2!!

    ReplyDelete
  2. wish u gudluck dear..
    agi idup, agi ngelaban!! =)

    ReplyDelete
  3. masa matrik pernah demam2 nak dekat exam.cikgu bagi overnight outing walaupun bukan turn untuk balik sebab ketara nampak sangat homesick.hahah.

    ReplyDelete
  4. hajaaaaaar, all da best k dear...
    aza aza!!!
    btw, nice new song..hehhee=)

    ReplyDelete
  5. makaceh sume...! ganbatte neh~

    Kech hidayah: w0w... mseronok larh cam tu..! cni klu nak pulang bermalam, tak sempat nak amek exam seterus nyer.. hik3..

    'aina: makaseh dear... ehem2.. lagu nie bukan lagu feveret aina ker..? =)

    ReplyDelete
  6. ur blog's song is nice n sweet~ :)

    ReplyDelete
  7. lawa la spring coat tu. Berkenan pulak. Btw, All the best ya! :)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^