Tuesday, 25 January 2011

c0ntest bL0g paLing c0meL, cAntiK dan KeMas...

wah.... nampak tak banner kat atas nie....! chumeyl kan baju2 dye.....
*amaze*

dah lame dah aku teringin nak join c0ntest2 nie kat dunia blogger... dan nie adalah c0ntest pertame aku nak join..! *excited nyer*

iye larh, sebelum nie tengok orang laen jer yang join contest2 nie... sesekali, mesti kite teringin jugak kan3... dan disebabkan kekangan masa sebelum... semester lepas *sebenar nyer baru tadi jer lepas abes exam*... aku sangat2 larh buzy yang teramat... 2 exam terbesar aku kene hadapi... Anat0my and Histology... memang susah sangat2... lpas nie takde dah subjek nie... yey!

okeyh... back t0 the t0pic... dah lame aku nak join contest nie... tyme tu tga wat blogwalking... tapi.. aku sabar dan sabar dan sabar... tiap2 detik aku bukak blog, rase nak buwat jer entry pasal contest nie... tak buleyh! kene study dulu..! dan malam nie jugak, beberape jam lepas aku abes exam, trus wat entry nie.... silap2.. lpas jer aku buwat header baru untuk blog aku especially untuk c0ntest ni... naseb baek bel0m tibe tarikh tutup nyer lagi!
=)

c0ntest nie dari blog Farzana Farzanto... terbuka kepade semua warganegare Malaysia..! *saya anak malaysia*
dan totally ade 3 kategori...

-Paling c0mel..
-Paling cAntik...
-Paling Kemas...

tapi aku tak tahu larh nak letak blog aku dalam kategori mane...
nak masuk kategori paling c0mel larh.. buleyh tak..? buleyh tak..? buleyh tak..?
makaceh yek kepade tuan bl0g yang membuat c0ntest nie... sangat menarik!

dan di sini aku nak tag beberape kawan aku untuk j0in contest nie...
jum rakan-rakan...! tak rugi punyer.. hadiah dye sangat best!

Cik Maryana
Nur Choki-Choki
Dieabella
Asumira
Cik Siti Rahmah Bahrom

schiap...! mereka2 pun telah diberitahu....
=)

1 comment:

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^