Friday, 31 December 2010

*lupe nak letak tajuk*

- saya dan b0yfren baru saye -

selamat malam semua...
*kat cni jer dah malam*

tapi kat malaysia dah subuh dah.... sile bangun solat subuh yek! nanti mak marah pulak... tak pun kene siram dengan ayer dari baldi... jadik larh kte bunga2 yang segar lepas kene siram....
-merepek jer malam2 bute nie-

sebenarnyer tak tau nak tulis ape sangat p0wn... just nak bagi tau yang ari nie rase happy sangat2...! Alhamdulillah dah dapat semua zachut... *zachut nie macam signature dari semua lecturer yang ajar untuk semester nie... sebelum dapat zachut biase nyer ade test kecik yang buleyh tahan besar nyer... and kalau dah dapat semua zachut, kene pegi dean's office and amek cop yang menyatakan kte buleyh amek exam untuk semester nie!

s0, ari nie dah settle sume zachut.... es0k nak pegi dean's office and amek cop mohor tue... then, bermula larh new year dengan kehidupan sebagai pelajar yang sebenar... study 24 jam... tinggal study leave and exam before abes sem nie...! plus esok nak pegi makan sushi! yummy~
pelik kan... tinggal kat russia, tapi makan sushi macam kat jepun pulak... kitorunk lagi pelik!

chumeyl tak snowman kat atas tuh...? chumeyl kan3...! itu lah hasil kerjaya..... bukan aku! hehe... tapi senior2 aku... tyme tuh aku baru abes kelas and mengantok... trus tid0 and bangun2 jer dari tido, diorang tga wat snowman... dan bile aku jenguk kat tingkap... dah siap dah...! tinggal nak tangkap gambar jewr.... s0, aku pun turun dan amek gambar kejap... dengan snowman buatan mereka... takpe2... satu hari nanti, aku buwat snowgurl sendiri yek! sabar ek....

okeyh... back to tujuan asal...

saya dapat award larh!


yup... this tyme dari Ika Puk Puk...
makaceh yek kamu...
=)

as a result, kene larh jawab beberape s0klan yang penting...

1) Ucapan anda
time kaseh kepade kamu yang memberi award....
sangat2 menghargai nyer...!

2) berikan 4 ciri lelaki idaman untuk dijadikan suami...
soklan nie susah sikit... skip buleyh tak...? huhu..
nanti kene marah pulak.... hmmm... yang nie larh jawapan nyer..

- Islam...kalau bukan islam, mesti larh tak buleyh kawen kan3..?
- dari negeri or negare mane2 pun buleyh... *saya tak racism*
- ikhlas dalam perhubungan... jujur dan tidak mendustakan...
- schweettt dan caring... loving and r0mantic...

p/s: demanding pulak budak nie.... -.-"

3) berikan 1 tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan
terime seada nyer~
kalau same2 ade kekurangan, buleyh perbaiki same2...
betol tak...?

4) letakkan 10 link pilihan anda dan beritahu mereka yang telah memenangi award nie...
okeyh! nanti tengok kat shoutbox masing2 yek...

p/s: tak sabar nyer nak pegi makan sushi esok!
nanti update dalam p0st untuk tahun baru yek...
=)

*19 going on 20 gurlz*

14 comments:

  1. alaaa nak main snow jugak ! pos sikit. tapi pastikan jangan cair. buat la camane pon hehehe :)

    ReplyDelete
  2. yoohoo happy new year!! hajar da B.E.S.A.R. da D.E.W.A.S.A!! i can call you woman now eh??? takleh nak panggil GURL da hahahhaha

    ReplyDelete
  3. yup! not woman... ladies~

    chumeyl sket... hehe...

    *opsss..... matured plezzzz~
    =P

    ReplyDelete
  4. adalah wajar utk macy jeles kan~

    ReplyDelete
  5. hehe tq hajar..meh vote akak meh 2nd last in the list kat sini

    http://gayahspears.com/masa-untuk-mengundi/

    ReplyDelete
  6. schajar.award ni ehh??
    aww thanxx a lot!
    btw bice snowman :)

    ReplyDelete
  7. salam..hi lady ^^
    hahah xle girl dh ek..huhu awk bg award ni kat sy ker???
    huhu THANKS A LOT EK..insyAllah i'll answer d question later..check my my blog t ek..kamsahamnida! ^^

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^