Sunday, 26 December 2010

i'M stiLL nineTeEn t0daY!

countd0wn...

5 days left bef0re 2011...

means that 5 days left t0 bec0me a TEENager officially!
p/s: officially okeyh! kalau nak lambat lagi, ikut bufday bet0l yek...

and that's means, lepas nie kalau ade borang yang perlu di isi... kene tulis umur 20 tahun! TIDAK....! nak kene padam nombor satu and tukar dengan nombor due kat depan... memang horror! *effect macam tengok horror movie pulak*
ape sebenar nyer yang kte kene buwat kalau dah umur 20 tahun nie...? jadik makin matang ker...? or jadik makin dewasa...? aku sendiri pun tak tahu... biarlah masa yang menentukan segala2 nyer...

okeyh.. since aku maseh lagi berumur 19 tahun pada hari nie dan maseh lagi teenager... *saje jer nak sebut banyak kali c0z lepas nie dah tak buleyh nak sebut dah*.. hehe... j0m aku cerite tentang ape yang paling aku suke tyme2 teenager aku...!
sambil tengok kat luar... aku jenguk kat luar tingkap... salji dah sejengkal dari aras tingkap... ari nie memang hari yang aku suke..! sebab setiap kali salji turun, aku rase sangat2 bahagia...
=)

dan aku pun bangun pagi.... fuh...! salji kat luar lagi larh tebal... coz its snowing non-st0p semalam... dah sampai paras lutut dah tyme pagi2... then, on the evening, dah sampai paras paha and macam mendaki gunung salji... kene pakai boots..! kalau tak, konfem2 kasut basah and jeans mmg for sure basah kuyup lpas balek... but u know wut...

I LUV IT...! because winter is the best season f0r me... i like to watch everything outside my window turn out to be fully white when i wake up in the morning... i like to watch the snow falling down to earth...! i like snowflakes... i like playing snow ball with my friends.. i like playing at the playground in front of my hostel...
i just l0ve everything about it!
and i'm still 19 and i can have this so much fun....

i luv my summer h0liday sooo much! the best tyme ever... i did all the things i luv back then... rilly2 enj0y it.. *although i was barely at h0me that tyme*... went here and there... everywhere around Malaysia and Singapore except home.. thanx s0 much to my parents f0r giving me the opportunity to explore the w0rld and know about it! dun w0rry, i pr0mise next year summer break i'll b sitting at h0me with u guys.. spent m0re tyme there... the most precious moment ever...
and yet... i'm still 19... and yet i have all these opportunities to expl0re the world...

i luv my family M0RE..!
they always supporting me... *except f0r my brother*... just kidding...! of c0z i luv them all... caring.. loving.. and everything in this w0rld! always the best...
=)

i luv my friends and my groupmates!
yup... walaupun memang aku larh yang selalu kene buli... they're actually nice... cume bile dah tak de keje laen nak dibuwat selaen belajar, memang membuli orang jer keje diorang tuh... i luv my girlfriends for understand me well... selalu jer story2 kat u gurls if i had a problem... i luv my usrahmate for guiding me all this while... i luv lawrencekids and maresmawians....!
and i'm still 19... having u guys make me stronger...

okeyh... enough about it... semalam aku and groupmate buwat jamuan makan2 together with our parallel group... just to celebrate christmas with our groupmate Karen and Jona... it was fun...!

the christmas tree... same pic as above... nice decorated rite..?

apple pie...! yummy and delicious as always..~
Amir's Bakery

the best place to sit when playing 'true or dare'..... find a corner and u'll definitely safe....!

hav a lot of fun back then... just to release s0me stress during this upc0ming examination... we eat.. we play.. we laugh... that's all...
didnt take a lot of picture with my camera back then... s0, these photos are fr0m my groupmate...

19 going on 20....
*wish the best of me f0r upcoming not-so-teenager w0rld*

p/s: dah maken tembam..... kene start diet nie...
=)

15 comments:

  1. wahh3..!!
    dah mkin tue lah orang tuuhhh
    hik3...:p

    ReplyDelete
  2. tidak....!!!!

    20 tahun tu bel0m kire tue larh.... tipu jewr... =P

    kire matang tau... hehe..

    ReplyDelete
  3. dak takder bunyi belas belasan lagi dah. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. being a teen is not scary okey.. more and lots fun will come.. trust me~

    ReplyDelete
  5. yup... h0pefully everything will b much m0re fun for the upc0ming years
    =)

    ReplyDelete
  6. turning to 20 isn't horror at all..=)

    ReplyDelete
  7. COMELNYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...!!!!! (faaez)

    ReplyDelete
  8. nadia b....

    u g0tta b kidding rite..???

    =P

    ReplyDelete
  9. how i wish i could see snow here rite now!!!!
    weird winter in here dear,,,

    ReplyDelete
  10. the snow rite here was very thick... like a hill of snow....

    nak jalan macam kene redah lautan snow... berenang dlm snow lagi senang... =)

    ReplyDelete
  11. saya dah masuk 20 yesterday.. tp, life must go on.. muahaha~

    p/s: Istimewa lahir akhir tahun

    ReplyDelete
  12. hajar..apple pie tuh nmpak sgt sedap la...n pipi hajar dh tembam...hehhe...still comei tp..=)

    ReplyDelete
  13. tembam nyer....! huhuhu...

    cam ne nak diet nie...?? exam dekat lagi larh.. makan choc byk jer keje~

    ReplyDelete
  14. best gila koramg sambut new year kat sanaaa! :(

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^