Saturday, 11 December 2010

bL0g LaRiaN...!

0ppsss.... dah kene tag dah...


1) mule2 kene letak banner bl0g Larian and link pada www.bloglarian.blogspot.com..

2) Lengkapkan Slogan
'Saya suka berblogwalking kerana... dapat jumpe kawan2 dari serata dunia dan rase ape yang mereka rasai! =)'

3) F0ll0w blog Larian - siap!

4) Tag at least 3 orang rakan - siap!

Tengku Izzah Farhana

Feeza Rashid

Megat Iskandar Zulkarnain

5) Sila beritahu rakan anda melalui c0mment - siap!

6) Tinggalkan link p0st anda di c0mment entry - siap!

=)

3 comments:

  1. eh..blog larian psal pe nih..?
    boleh bg intro ckitt
    sy x paham lahh...dah bce dah..
    tp x paham jgk...

    ReplyDelete
  2. blog larian nie macam 'blog walking'...
    tp selalu blog walking kan kte kene carik blog yang besh2 sendiri... tapi blog larian nie macam 'blog running'... hehe...

    kte just letak banner.. and p0st in our entry.. then, blog kte akan dipaparkn kat blog larian.. s0, nanti kte ade jiran and kenal dengan lagi ramai orang...
    nak tengok rumah2 jiran laen pun buleyh...
    tu jer..
    =)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^