Saturday, 20 November 2010

wEekenDer....!


wah.....! dah weekend larh... ser0nok x terkate....! weekend kat cni macam heaven.. buleyh rehat2.. buleyh maen2.. buleyh tgk muvie... but still, sebagai student kene larh study kn3.. kalau tak study, abes larh result nanti... study c0me first okeyh!

dan sekarang... aku tengah berkaraoke... 0pssss.. bukan aku ler...! kak nad and kak toiek dengan micr0f0n baru diorang... aku just dengar jer dan jadik back up singer jer... kt0runk baru jer lepas abes masak 'daging masak merah'.. dari semalam ta0 ktorunk d0k masak... akhir nyer... siap jugak masak... untuk majlis hari raye qurban yang di postpone ke hari minggu sebab weekdays sume orang busy jer... ade kelas lagi di hari raye....

dan aku dapat award lagi...! time kasih sgt2 f0r the award u guys... rilly2 appreaciate it... makaceh yek...

award daripade pemilik2 blog yang chumeyl2....

Tengku Izzah Farhana
&
Anishaway

as a result.... aku kene jawab beberape s0klan daripade mereka2... here we g0es...!

1. tengkuizzahfarahana.blogspot.com di mata kalian....
aku suke bl0g nie sebab dye ade kaler pink! as always... aku memang suke kaler pink.. and aku suke sebab ade dolls and teddy bear yang chumeyl di tepi blog ni... sgt2 lawa...

artnishaway.blogspot.com di mata kalian...
blog nie pun kaler pink! and hijau... macam tema kaler blog aku... suke2... and shoutb0x dye sangat2 chumeyl... ade gambar van yang warne-warnie...

thanx again yek u guys... rilly2 appreacite it!

2. name blog anda dan kenape letak name tu...
i am me.. i'm n0t you... kenape yek...? aku rase sebab aku ni adalah aku... bukan macam orang laen..
=)

3. nama url blog anda & dari mana datangnye idea tu...
name url aku... schajar... dari name aku yang dah diubah suai....
lebih singkat dan senang...

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda...
aku tulis semua pasal perjalanan hidup aku... nothing m0re.. nothing less... nie larh liku2 perjalanan hidup aku buwat masa ni...

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak
aku rase ser0n0k... c0z dapat tengok blog2 orang yang kreatif dari pelbagai cara... s0, dengan itu.. aku buleyh cube untuk impr0ve blog aku.. and kalau korunk perasaan.. kalau kita bace blog orang.. kte buleyh perbaiki diri kite untuk jadik lebiyh baek...
bak kate orang2 tue... *yang baek djadikan tauladan*

6. bilakah blog anda diwujudkan...
tyme 1st tyme aku summer holiday kat malaysia... mase 1st year... tyme tu sangat2 free.. dan aku rase macam nak simpan semua memori aku pasal cuti2 aku... dan sambunglah kepade hidup aku kat cni...

7. siapakah orang pertame yang tahu & menjadi sahabat blog anda...
mesti larh my family... and my friends...
=)

dan aku kene tag kawan2 blogger aku untuk award yang cute nie...

Sinderela Life Kitchen
p/s: kalau korunk nak tau ape yang senior2 and aku masak kat negare nie... kat blog nie larh termaktub segale2 nyer....

Fafa

Because she is NurulBadiah

Geek in the rainbow

Nadia's

malam nie ade majlis hari raye haji nie... nak pakai baju ape yek...???
hmmmmm...

4 comments:

  1. huhuhuhu... pakai.. pakai... pakai... tak tahu la. pakai pape pon ok schajar ;)

    ReplyDelete
  2. dah decide dah... pakai baju kebarung kaler kuning...
    =)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^