Tuesday, 30 November 2010

sCheeeeeJuk nyer!


pernah terase nak duduk dalam freezer tak..?

0r nak pakai 'blusher' free...?

tak pun nak rase tak berpeluh langsung walau pakai baju berape lapis pun...?

berminat...? mari larh same2 datang ke nizhny sekarang jugak...!
seri0usly... ari nie paling paling paling paling sejuk setakat nie... -20 degree celcius.. cube bayangkan.. freezer yang dalam peti sejuk kte pun 0 degree.. nie pulak -20.. memang dah jadik macam manusia punyer freezer tau...!

arie nie kelas hist0 pagi2 bute.. means kene keluar tyme sume 0rang tga bersiap2 lagi.. x mahu!!!! plus kene berperang dengan winter yang sejuk sampai menusuk ke tulang... lagi tak mahu...!!!! nak siap pakai2 baju yang berlapis2 pun dah amek masa yang sangat2 lame.. nak pakai l0ngj0hn lagi... and gl0ve 2 lapis.. plus boots yang tebal supaye kaki terselamat dari 'fr0stbite'... fr0stbite tu aper...??? menurut cik wikipedia... fr0stbite adalah...
'the medical condition where localized damage is caused to skin and other tissues due to extreme cold. Frostbite is most likely to happen in body parts farthest from the heart and those with large exposed areas'...

s0, seelok2 nyer.. tyme winter yang sejuk giler2 nie... pakailah pakaian yang warm sangat2... berape lapis pun xpe... asalkan selamat... and pesanan dari lecturer phil0s0phy tadi.. makan larh vitamin untuk tingkatkan antib0dy yek.. berape banyak kes influenza dah direk0dkan setakat nie.. bl0m masuk yang tak direkodkan lagi.. Izutkin cakap lagi tadi yang suhu nie adalah n0rmal untuk winter di russia... yang x n0rmal adelah bile winter hanye 0 degree...

****

sambung balek... nie baru balek kelas phil0sophy yang dah cancel sebab lecturer saket... teng0k.. kan dah kate.. kene makan vitamin! *sambil telan sebijik multivitamin*..

adila and ameerul.. in da bus, on the way back t0 h0stel...

tengok tak gambar tapak tangan kat atas...? tu larh gambar yang di amek mase dalam bus.. on the way balek dari kelas hist0.. cube bayangkan.. disebabkan cuace sejuk sangat.. ayer yang dikondensasi dekat tingkap DALAM bus pun beku ta0! apetah lagi yang kat luar bus... nak cairkan ice kene letak tangan lame2.. naseb baek dalam bus ade heater! lega sket bile masuk bus..

dan pade mase sekarang... tak de mase pun nak maen sn0w ball bile balek dari kelas.. nak keluarkan tangan dari pocket pun tak termampu..! tak dapat bayang kalau nak amek sn0w and main2.. perkare yang paling penting adalah sampai ke bilik and on heater! and tyme sampai kat bilik tadi... terase nak minum ayer larh pulak... tengok2 ayer yang dalam beg pun dah sejuk... tak payah nak masuk refrigerat0r pun dah aut0matic sejuk.. buku2 and pencil case pun sejuk jugak...

macam nie larh keadaan winter kat cni...
=)

2 comments:

  1. serooonooknye ! sini main hujan je.

    ReplyDelete
  2. ser0n0k bile sejuk sikit jer... xser0n0k bile sejuk banyak..! huhuhu.... *menggigil baru balek dari kelas*

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^