Saturday, 20 November 2010

saLaM pEranTauAn...

Salam aidiladha semua...!
*walaupun agak terlambat yek*
(^_^)

okeyh.. aku tau dah lame dah sambutan raye di malaysia... dan kat mane2 pun... tapi disebabkan kami yang m0stly student kat cni... sume pun takde mase nak sambut raye bt0l2 tyme hari raye... s0... hari nie baru larh ktorunk sambut raye aidiladha besar2...! ser0n0k2... plus hari ni dah start sn0w..! lagi best...
=)

meh aku cerite serba sikit tentang pengalaman raye kat sini... of c0z larh raye kat sini tak seser0n0k raye kat malaysia... raye dengan family dan saudare mare... but still... raye kat cni pun tidak kurang best nyer ta0 (ayat penyedap hati jewr nie...!)... hari 1st raye qurban... aku memang tak sempat nak buwat ape2 memangdangkan raye jatuh pada hari selase.. means aku ade kelas hist0 pada pkul 8.00 PAGI...! means aku kene siap2 pergi tunggu kat bus station pukuul 7.00 pagi... awal gilerz2 kan... perjalanan ke kelas mengambil mase sejam termasuk dengan traffic jam d pagi hari...

last minute picture... sempat jugak sume 0rang berkumpul...
SMILE~

ingat nak pakai baju kurung.. tapi tak jadi larh sebab sejuk sgt3.. dah nak masuk winter dah nie.. s0 pakai jer jeans and t-shirt yang tebal sket.. kelas petang yang dekat ngan h0stel baru tukar baju kurung.. at least dapat rase suasane raye tu sket.. tapi sket je larh yek.. abes kelas trus g ziarah rumah kwan2 h0stel laen... then.. abes larh hari pertame raye aku..

korunk nampak tak ape yang aku pakai kat atas tudung tu...?
ari ni kan 3rd snow kat nizhny.. s0, untuk elakkan sejuk.. kene ler pakai bende nie bile keluar nanti.. chumeyl kn3 bende tu...
p/s: tu kak toiek punye yek....

i luv my shoes....! all of them~

dan bile hari minggu jer... ade majlis hari raye larh! tu yang best.. aku ngan mostly senior2 5th year kene masak daging masak merah... sedap sgt2 ta0...! tapi pedas sket untuk orang yang tak tahan... aku dah makan pedas sket2 ta0 sekarang... *bangga kejap*.. hehe.. malam nyer ade persembahan untuk majlis makan2 nie... sr0n0k larh bile dapat berkumpul ramai2 ni.. and tengok multimedia show.. terkenang zaman2 mude...
p/s: aku bel0m tua lagi yek...

me and kak nad....

okeyh... dah lewat nie.. next week my days are full 0f tests...!
nytez people...
=)

3 comments:

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^