Sunday, 14 November 2010

mAkaCeh rAkaN2 bL0gGeR~

wah... ser0n0k nyer hari nie..
*mood tengah excited*
sambil makan gule2 bentuk l0ve yang besar dan manis nie.. and dengar lagu 'biarkan aku jatuh cinta' by ST12 yang kak nad asek nyanyi jer.. aku trus cari kat internet.. and dengar tak henti2 sampai sekarang...
=)

walaupun hari nie adalah satu2 nyer hari aku cuti untuk minggu nie.. sebab memandang semalam (arie sabtu..) aku kene ganti kelas.. dah ler ade test anat0my semalam.. fuh.. lega dah abes... yang excited nyer.. hari nie aku rase sangat terisi.. dengan bende yang tak berape nak sia2.. nak tau tak aku buwat ape..?

pagi tadi aku pegi jalan2 ngan groupmate aku.. adila dan ameerul.. mule2 punye larh rancang nak pegi tasik dekat Samova... yang jauh dari tempat aku tinggal.. tibe2 pegi walking street jewr..! sebab sume pun siap lambat... and kitorang jalan2 dan makan kat sane.. mcd again and burger and hotdog..! melampau kan3...
last2 bawak balek c0z tak larat nak abeskan...

petang pulak... aku buwat cucur udang resipi kak farah.. sedap macam kat kedai tau! plus dengan kuah pecal kak zahid buwat.. jadik superb! and sempat lagi aku buwat muffin... kaler purple violet atas permintaan kak nad.. jgn2 sediyh2 yek kak nad... and makan mee hun g0reng singap0re kak toiek yang sedap..!
my dinner i super duper delicious! yummy~

hari nie memang terisi...!
dan aku sangat2 ser0n0k jumpe rakan2 blogger baru...
aku dapat dua award dari kawan2 aku...
*happy*

nie award daripade FafaRania...

kawan lame aku kat mrsm dulu... makaceh banyak2 kat fafa...!
and syarat2 dye... kene tulis 7 things about me... tapi p0st lepas baru jer tulis 25 things about me... kire 0keyh larh klu tak tulis kan3... makaceh...
and aku tag 5 0rang untuk award nie... bl0g yang lawa sgt2...
=)

reality dan fantasy
an emo girlbloggerhea
the colours of Tengku Izzah Farhana
xaty
dr feeza

and award nie pulak dari Mimie...

rakan bl0gger aku... makaceh banyak2 yek...rilly2 appreciate it!

Rules dye;
1. Accept the award
2. Post it in your blog and tag the blogger who granted you the award
3. Pass the lovely award to other bloggers that you've met along the way
4. Inform them that they have been chosen to receive the award

s0, i ch00se u guys t0 receive this award... untuk pemilik2 blog yang chumeyl2...

8 comments:

  1. tengs 4 da award.. wuarggghhh.. terharu ni.. 1st award kot.. hahaha..
    nway, heppy to knoe u dr.schajar :)

    ReplyDelete
  2. u're always welc0me... nice t0 kn0w u too dr feeza...!
    =)

    ReplyDelete
  3. Oh hi there Schajar!
    Thanks for the award, its so lovely ♥

    ReplyDelete
  4. tHank u deaR...ma 1sT awaRd ni...teRhaRu sesangAt...LaLaLa...=)

    ReplyDelete
  5. u're always welc0me.... u guys deserved it..! =)

    ReplyDelete
  6. wahhh syoknya dapat award... tahniah...=)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^