Sunday, 24 October 2010

gUrlz rillY L0ve sh0ppiNg d0nt thEy...?!?


yup...
that's definitely and abs0lutely true!
there's nothing we can denied about that....
that's just us...
=)

my day t0day is all about shopping...! yup.. fr0m sunrise t0 sund0wn.. rilly x100 tired... seriously... imagine, waking up in da morning and went f0r shopping in da morning... then, having lunch there and went back when its already dark... tiring but full of fun and satisfaction... and we l0ve it...

disebabkan duet scholarship jpa dah masuk.... (although i'm n0t a jpa scholar... i'm mara).. tapi my r00mate and most of 5th year are jpa scholar... s0, ktorunk cam same jer... asal dwet jpa mas0k jer, rase cam dwet mara pun masuk jgak and ape lagi... its tyme t0 shopping... tp bukan bende2 yang mengarut larh of c0urse..! bende keperluan....

kak nad, kak toiek, kak pu'a dan aku pun pegi ke mega... mega nie macam shopping c0mplex yang agak besar kat cni... sangat ser0n0k kat cni... tempat yang best untuk sh0pping...! cuace pagi tadi hujan renyai2 dengan suhu 3 degree... x berape sejuk dan naseb baek aku pakai baju yang ade hood.. kire tak larh basah kepale aku and harap2 x demam... sebab sume pun malaz nak bwak payung.... hehe..

aku yang pada mule2 nyer tiada keinginan untuk membeli ape2 akhir nyer telah menghabis duet beli si itik chumeyl dan kasut boots baru dan headset baru....! itik nie memang aku nak beli sejak mule2 sampai cni dis sem... tapi x sempat2.. sangat2 chumeyl klu u guys tengok... beli kat ikea....

chumeyl kan... ade strawberry shortcake and tigger lagi dalam dye...
=)

then, dengan tidak sengaje... aku pun telah membeli satu pasang kasut boot baru... kire 0keyh larh kan satu jewr... kan3... lagi pun kasut boot aku yang lame tapak die dah haus dan licin dan x tahan nak hadapi winter this year... nanti jatuh atas ais... kan3... then, kasut boot nie macam tebal jer... s0, okeyh larh kan3... parentz aku pun tak marah membazir kn3...nak sedapkan hati jer nie....

and aku beli headset s0 that i can webcam wif my family later.... s0, kire x membazir sangat larh aku shopping kali nie.... and suddenly i miss my family... and the reason i've been writing and continue writing this bl0g is s0 that... they can read it.. and can really know how i feel about everything... this blog is actually f0r them.. s0 that if they missed me, they can read this and know that i always miss them...
=)

10 comments:

  1. mmg la gurls suke shopping kan???nyway, duck tuh sgt comey....=)..having fun eyh???nice2...post bnyk2 gmbr eyh...nak tgk...hehe

    ReplyDelete
  2. yup2.... same as you.. sume pun ske shopping..! okeyh... nnti i'll post byk gambr yek... miss u aina... lame x berblogging..

    ReplyDelete
  3. aku window je..
    aku tadek duit lah nk shopink2
    weheee..

    ReplyDelete
  4. wind0w pun kire shopping ape.... shopping the idea...! kan3.. =)

    ReplyDelete
  5. hehe...windu hajar jugk la...contact ngn hajar tru blog je pon...sbb kalo dkt fb tuh, jarang nk nmpk...here is better i thnk..nyway its nice reading ur blog...cnt wait 2 c more pics...tc there=)

    ReplyDelete
  6. ta0 xpe... kte mmg banyak contact through blog pun... fb tu byk sangat larh orang... and x private sangat p0wn... i like it here... =)

    nway, u take care t00 yek.... ganbatte ne~

    ReplyDelete
  7. hehe..thanx=)...btl2...fb dh x private...x best...huhu..

    jepun la plak kn???i tot ur in russia??hehhe

    ReplyDelete
  8. haha..... dalam russia nyer... vsev0 dobrava...!
    p/s: rase nyer nie larh kowt.... hehe

    ReplyDelete
  9. ops.. tak letak larh... nnti tangkap gambar wearing that boots k! next p0st... he2...

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^