Wednesday, 8 September 2010

sehari sebelum raye...


sayu...

sepi..

sunyi...

even if t0morr0w is going t0 b raye. full st0p.

ayer mate pun menitik tatkala memikirkan semula... sambil2 dengar lagu 'through rain' by mariah carey.. memang sayu... cukup2 lah tu menangis... sapu2 air mate nie.. nanti berpuluh2 baldi tunggu kt depan mate... cukup plak nnti untuk bwat hantaran untuk pinangan puteri gunung ledang...
='(

teringat pulak suasane raye kat msia... dah la lame dapat cuti.. seminggu lebih.. dapat rase keser0n0kan raye tu sendiri.. dapat bermaaf2an d pagi raye.. dapat makan rendang umi, ketupat wan, kuah kacang and satay g0reng mama, lemang yang memang jadik favourite aku sepanjang mase... plus, sesi f0t0grafi bersama keluarga.. yang best nyer dwet raye...!

but

at here...
es0k raye.. yup.. raye.. but i dont feel like 0ne.. even hari nie pun x rase macam sehari sebelum raye... pagi2 buta tadi ade kelas anat0my.. bangun dah la terlambat... then, kene rush2 pegi kelas, pkul 7 lebih dah kluar... naseb baek dapat Andrei.. Alhamdulillah... dye terang sume jelas dan nyata.. but bile sampai part nerve, mmg i'm weak at it...

then, lecture physi0l0gy... sediyh... teng0k balek note yang dapat salin... memang x dapat sangat pun...! bukan main laju dye cakap... dah la aku x faham sangat pr0cess2 physio nie.. tu larh, 0rang suruh bce b4 lecture... x mahu jgak.. nah.. amek balasan dye... the w0rst ever... dah ler aku nie lambat sket bhgn salin2..

plus... t0m0rr0w ade physi0 pkul 8.30.. kene gne n0te tu.. yang aku x faham satu pun.. yang sedih nyer, aku tak faham...! means malam nie kene struggle untuk physio es0k... then, xbleyh raye plak es0k.. s0lat raye pkul 9.00.. xsempat nak s0lat jemaah pun.. plus lpas kelas physi0 yang 3 jam tu.. kene pegi lecture bi0chem yang tambah kn pening lagi...

malam raye pertame pulak aku kene revise anat0my...! c0z jumaat ade kelas.. sampai pkul 3 petang... there's a lot to read.. there's n0 time t0 celebrate raye...

i cant stand it anym0re...!
pleez~

4 comments:

  1. sabar.nak jadi doktor kan? demi benda yg kita nak,buat pape pun xpe :)

    biochem mmg camtu.nakal,sja nak mess up with our brain.lol

    ReplyDelete
  2. dear~ btul cam schafi ckp.. when there's a will there's a way kan? lgpun raya kn ade sebulan...

    ReplyDelete
  3. sabar hajar.itulah cabaran nk jadik seorang doktor.

    selamat hari raya btw.
    :)

    ReplyDelete
  4. thanx u guys....! rilly appreciate it.. =)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^