Tuesday, 7 September 2010

rAye.....!


okeyh....
date raye dah set...!

bile..?
9 sept 2010...
ari khamis....

menurut mufti Russia.. tarikh hari raye adalah seperti di atas... tapi malang nya bagi aku... ade berite baik dan buruk untuk pelajar2 group M 2nd year kat medical academy niyh... iaitu aku...!

okeyh.. mule dengan berite baek nyer...
dapat raye bef0re malaysia raye... yey...! bleyh pakai baju raye bef0re yang laen pakai.. dapat makan kuih raye lagi awal.. (satu pun kuih raye aku x bawak tahun ni..) dah terlebih2 muatan beg ler katekan... ape lagi... kene ziarah bilik kawan2 larh nie...
=)

berite kurang baek nyer dan agak sediyh bunyi nyer....
time hari raye.. aku ade kelas....!
kelas aper..? kelas physi0 for 3 hours.. then lecture bi0 chem... yang paling x tahan nyer kelas physi0 means bedah katak...! with baju raye 0n 1st day 0f raye.. okayh... memang sediyh... pertame kali dalam sejarah aku ade kelas tyme raye... kelas tu pulak pukul 8.30.. memang x sempat nak beraye langsung...

h0pefully physio class on that day can b cancel... and the lecture t00...! s0 that we can celebrate raye happily..
=)

2 comments:

  1. selamat hari raya hajar..
    xpe2 demi menjadi doctor, sometimes we have to sacrifice.. =)

    ReplyDelete
  2. selamat arie raye jgak... xpe farah... 1st and last.. hopefully.. next year insyaAllah sempat raye kt msia..!
    btw, nampak nyer kt0runk raye dulu yek.. =)

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^