Friday, 17 September 2010

bUfday Spe ler Nie~

green tea... and black tea... each of us get one teapot 0f tea... k0nfem x haus2 pastu... yummy~

update bl0g sekarang....

es0k...

sekarang...

es0k....

sekarang je larh... memandangkan es0k nak kene study dah untuk arie isnin nanti... minggu depan banyak test... and banyak lagi yang x bace...! anat0my... bi0chem... physio... and much m0re... h0mework pun tak sentuh2... but its okayh... t0morrow everything will b c0mplete... insyaAllah...

okeyh... first thing first... pkul bpe ek sekarang... aku pun tengok jam... 6.01 pagi... kat malaysia.. tapi kat russia.. 2.01 am.. tyme sume orang pun tengah nyenyak tid0.. tapi aku tak tid02... sebab banyak sangat tid0 tadi... penat larh bwuat banyak keje...lari tajuk larh pulak... klu karangan bm nie, k0nfem x pass!! tapi sebab nie blog aku... passed jer sume bende...
=)

arie jumaat lepas... satu group aku g sambut bufday 2 0rang groupmate aku... salah sorunk nyer...Adila... yang bufday dye kat msia... alala....shian nyer xsempat ktorunk nak sambut...! and sorunk lagi Ameerul..or in other w0rd.. pong... c0z dye ske maen p0m2... my theory larh... klu dye bace nie mesti marah...
=P

aku dan groupmate aku.... 5 years t0 go guys...! ganbatte~
dari kiri... bufday gurlz.. adila.. me.. amir.. tukang sebok.. and ameerul.. bufday boy..

enjoying my meal... no SUSHI of c0z!

lpas jer abes kelas anat0my.... ktorunk pun pegi yakit0ria... nie tempat makan jepun.. pelik kan..jaouh2 pegi russia, ape bende yang ktorunk dok makan... SUSHI...!!! tapi nape ek...? sebab sushi kan mostly ikan.. s0, tu jer yang halal and tempat makan dye ekslusif... kalau korunk tanye ape makanan ruji orang russia nie... memang mostly ktorunk x penah nak try rase p0wn...! c0z not our taste kowt....

selaen sushi, yang ktorunk dok makan iz dat western food kat Restaurant Biblioteka... kat cni bleyh larh considered sedap jgak... but still, yang bleyh d makan hanya makaroni or pasta with cheese, vegetarian food... and that's all... lasagna and pizza mostly x leyh nak makan... c0z kebanyakan nyer ade daging kan... k0nfem x halal untuk muslim...

sampai jer kedai sushi tu... ktorunk pun order ler sume bende... tapi aku xleyh makan sushi dah... ayah kesayangan aku x bagi... ape yang aku order.. nasi goreng jepun and salad... sume nyer dimasak...!! kire selamat untuk di makan... lpas nie aku memang xleyh nak makan sushi p0wn... my dad restricted it...! but sushi kat cni memang sedap... walaupun orang2 native russian yang bwuat... last sem aku makan paling banyak... this year n0 more...!

my salad.... kind 0f nice... sedap ta0... seriously...
btw, for da salad... u can take as much as u want... as long as u manage t0 finish it...

s0, t0 adila and ameerul yang bufday korunk lambat2 nie....

happy bufday t0 you...
may Allah bless u always
jangan nakal2 dah yek
belajar rajen2
jadik doc yang bergune d dunia dan akhirat
bile kawen nanti jemput... i'm gonna b ur bridesmaid...!
smile always...
friends 4ever...!

bufday gurlz and i....
=)

No comments:

Post a Comment

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^