Wednesday, 1 September 2010

nEw Sem.. NeW h0pe =)

Mimie... g0nna miss u...

tarikh esok...
1 september... aku mule start kelas as 2nd year medical student at nizhny.. es0k jgak.. subjek yang paling aku 'suke' jadik 1st subjek aku dalam dis sem... esok lagi.. aku akan jadik seorang yang lain dari lain...

citer balek pasal time aku nak fly balek ari tu... memang sediyh weyh.. c0z pertame kali nak raye kat bumi komunis ni.. xpenah lagi aku raye selain dari kat umah nenek aku selame 18 tahun.. tahun ni mmg lain dari lain.. then, ape yang paling sediyh nyer aku x bawak kuih raye dari msia pun.. except cheese brownies yang mama aku tolong pack kan ari tu.. beg berat kowt.. mmg sediyh..
='(

aku sayang adeq aku sorunk nih... sangat2 chumeyl...
nie malam aku nak fly.. laen kan bile aku pakai spec putih..

ape yang paling best pada 28 aug adalah... aku dah sambut raye dah.. walaupun raye olok2.. makan nasi impit sume, plus kuah kacang, satay goreng... macam menu raye malam b4 aku fly tu..makan kat umah nenek aku.. suasana mcm malam raye seyh.. dwet raye pun siap dapat lagi awal2.. best larh.. then, famili aku pun hantar aku kat airp0rt.. rase cm xnak pegi jer russia nie...

nie ler abang aku yang mmg suke giler buli orang... x abes2 ta0 x..
btw, gambar nie pun dye yang suruh letak..
=P


then... sedih punyer sedih.. aku pun bwat ler beberape azam bru aku untuk sem nie...s0 that i have the aims that i need to go f0r it..!

-jadik budak paling nerd a.k.a study bt0l2 untuk mase depan...
niat study tu kene bt0l.. bukan just untuk lepas exam.. pegi sume lecture, kelas..and datang awal..

-tingkatkan ilmu agama aku...
supaye aku leyh jadik d0ctor yang s0lehah yek
=)

-blajar masak dengan senior2 aku yang terer abes...!
nnti aku tulis resipi2 yang diorg dok masak tiap2 hari... supaye aku bleyh masak untuk famili aku nnti..diorg teringin nak rase aku masak.. bleyh la jadik chef wan kat umah nnti...

- d.i.e.t...
nie mmg x abes2.. dari pada ari tu lagi.. tp x jadik2.. h0pefully this year jadik ler..

-st0p being a shopaholic..!
klu x, bankrupt ler aku nnti~

- vacation yang seronok...!

itu jer stakat nie... tomorrow got classes early in da morning.. need s0me sleep...
zzzzzzzz

No comments:

Post a Comment

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^