Tuesday, 6 July 2010

ItS HoliDaY....!!!!!!

yey....!!!! saat yang ditunggu2 tiba jua.... cuti...! for 2 month....! seriously its here....! cant really believe it that i'm already in Malaysia and enj0ying my summer... but still, its VERY HOT...!!!! tp xpe, bak kate org "domus propria, d0mus optima".... east or west, h0me is da best....! and that's definitely true.....


okey..... first thing first.... tujuan aku tulis bl0g nie adalah utk mengisi mase lapang tyme cuti2 begini + keep track pd ape yg dh aku buat time cuti2 sebegini...! tak0wt2 membazir mase pulak nnti, s0, better igt balek ape yg dh dibuat..... tambahan pulak, tulis bl0g ni ade dalam 'List of things to d0 in Msia' aku.... jadi tanpe membuang mase, pada saat sume org tga seb0k2 tgk worldcup Uruguay lawan Netherland, aku pun mule tulis bl0g nie... time parents tga nyenyak tit0 kat atas n adeq2 aku sume tga tid0....

Mcm yg dah termaktub kt atas...
ape yg sebenar nyer aku dh buat tyme cuti summer break nie sebenar nyer...?
j0m semak balek...!

2 july 2010
sampai msia..... balek2 dpt brite yg nenek masuk h0spital c0z food poisoning... so, trus larh pegi h0sp DEMC.... pe bende tuh...? Darul Ehsan Medical Centre... aku pun xtau mule2... pastu papa aku crite bru tau... hospital tu pun bru jer seminggu bukak kat shah alam...! bru lagi larh kire nyer...... then, balek2 dh malam.... trus tid0... zzzzzzz....

3 july 2010
pagi2 bgn lambt yang tersangat lewat.... sakit n sengal2 badan... cube bayangkn... angkat beg 30 kg, plus hand luggage 10 kg then beg lapt0p some more.... and last one s0uvinier kat Dubai (dgn rela hati.... mentang2 bru beli perfume DKNY kat dubai...! hua3)... petang g sh0pping brg2 toiletries sket c0z satu ape pun x bwak balek msia... then, lawat nenek lagi kat shah alam...! malam bru balek and bagi souvenier kat adek-beradek...! plus ch0c dari russia yg mmg terbaek... and their tea.... yummy~

photographer hari ini.... ni larh adeq n0 4.... bukan yg ke-4 k...
juz dye no 4 dlm family...


4 july 2010
walaupun ari ni ari isnin, my parents still cuti.....!!!! sayang diorunk sangat2... mwuah... and hari nie, disebabkan byk sangat souvenier yg aku bwk balek dri Paris, Amsterdam, Brussels, Russia, and Dubai.... papa aku pun decide nak beli satu kabinet souvenir utk tambah kat depan.... w0w... x muat dh rumah aku cam tu... then, aku n papa trus pegi ikea dekat ngan d Curve.... tgk2 shopping c0mplex kat sane best jgak.... tp disebabkan xde dwet (mara bl0m masuk lagi... hua...) and nak beli kabinet jer, laen kali la aku berhasrat datang ke sane....! wait 4 me...!

5 july 2010
omg...!!!! listening about car for 5 hours...???? u gotta b kidding me...! mmg b0san sgt2... plus mmg aku x minat kereta2 nie... haish... h0w i wonder if i can only buy the license...! plus, test driving lagi dgn jpj..... xtau larh mcm mne nnti... naseb baek aku amek skang...! klu x, bile dh jadik dr bru nk amek... lagi larh malu n blushing muke aku klu org tanye umur aku brape....! hua3... abes pown dh pkul 6 ptg.... balek2 umah jer dh ngant0k.... tomorrow got new schedule... new life.... and one of it is READING THE DRIVING BOOK...!!!!! arghhhhhh.....

tu larh rutin harian aku setakat nie.....
esk belum pasti lagi..
=)

~we luv each other~

No comments:

Post a Comment

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^